Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ κάνει πασχαλινή ηλιοθεραπεία και… βγάζει μάτια (pics)

Κατά την περίοδο της καραντίνας όλοι ψάχνουμε τρόπους να ψυχαγωγηθούμε και η Κωνσταντίνα Μιχαήλ μάλλον βρήκε τον κατάλληλο.

Η γνωστή ηθοποιός επέλεξε, λοιπόν, να ανεβεί στην ταράτσα του σπιτιού της φορώντας ένα μπλουζάκι και ένα… σούπερ σέξι σορτσάκι και να επιδοθεί σε ηλιοθεραπεία, παρέα… με τα βιβλία της.

Οι στιγμές απαθανατίστηκαν, ενώ η ίδια φρόντισε να μας στείλει διαδικτυακά και το δικό της μήνυμα, γράφοντας: «Αγαπημένο μου ημερολόγιο, σου γράφω από την ταράτσα του «πλοίου» το οποίο με ταξίδεψε φέτος το Πάσχα σε πρωτόγνωρες εμπειρίες προσωπικής αναψυχής, συναισθηματικού βάθους και βαθιάς αισθαντικότητας! Η μοναξιά μου μπροστά στο κενό ήταν τρομαχτικά ζωντανή και γενναιόδωρη. Ο νους μου ξέφυγε σε ευρηματικότητα και η φαντασία με συντρόφεψε εντέλει στο ανοιξιάτικο μύθο αυτό! Η θάλασσα των επιλογών απλώθηκε στο βάθος και ο ορίζοντας γέμισε ελπίδα και χαρά. Η σκέψη μου αισιοδοξεί και σπεύδει κοντά στους μοναχικούς και τους ασθενείς αυτής της κοσμογονική στιγμής της ανθρωπότητας. Όλοι να γίνουν καλά , να μακροημερεύσουμε και να συναντηθούμε επιτέλους- χρόνια μας πολλά- κι ας πάψει πια αυτό το όνειρο».

Απολαύστε στις παρακάτω φωτογραφίες την Κωνσταντίνα Μιχαήλ:

Δείτε επίσης: Κυριακή του Πάσχα με την εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ναι»

Loading