Ελένη Μενεγάκη: Διακοπές στην Άνδρο με τον γιο της Άγγελο Λάτσιο

Η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει καλοκαιρινές στις διακοπές με τον γιό της, Άγγελο Λάτσιο, στην Άνδο – Με αναρτήσεις της στο Instagram μοιράζεται με τους followers προσωπικές στοιγμές με τον γιό της.

Η γνωστή παρουσιάστρια βρίσκεται αυτές της μέρες στην Άνδρο, με την οικογένειά της, και απολαμβάνει κάθε στιγμή τις καλοκαιρινές της διακοπές στο αγαπημένο της νησί.

Η παρουσιάστρια, που όλο το προηγούμενο διάστημα βρισκόταν σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την εκπομπή της, δεν έβλεπε την ώρα να ταξιδέψει στα Άχλα.

Μαζί της φυσικά βρίσκεται και ο γιος της, Άγγελος Λάτσιος που πλέον έχει μεγαλώσει αρκετά και απολαμβάνει να περνά χρόνο με τη μητέρα του.

Οι δυο τους, σήμερα το πρωί απόλαυσαν τον πρωινό καφέ τους κάτω από τη δροσερή σκιά των πλατανιών και βρήκαν την ευκαιρία να βγάλουν και μερικές φωτογραφίες τις οποίες η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε στο προφίλ της στο instagram.

«Πριν λίγα χρόνια σκαρφάλωνε στα πλατάνια και τον κυνηγούσα να κατέβει , τώρα πίνουμε μαζί τον πρωινό μας καφέ ! Καλημέρα , ένα υπέροχο τριήμερο ξεκινάει», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε επίσης: Λάκης Λαζόπουλος: Θύμα διαδικτυακής απάτης

Loading