Χόλυγουντ: Η δράση θα αργήσει πολλούς μήνες ακόμα

Μεγαλύτερη υπομονή πρέπει να κάνουν οι σινεφίλ και οι φανς των μεγάλων κινηματογραφικών παραγωγών, καθώς λόγω της πανδημίας, πολλές αίθουσες παραμένουν κλειστές, ενώ υπολειτουργεί και το Χόλυγουντ.

Οι μεγάλες εταιρείες κινηματογραφικών παραγωγών, η μία μετά την άλλη, ανακοινώνουν μεταθέσεις στο μέλλον της εμφάνισης πολλών αναμενόμενων ταινιών.

Spider-Man: Far From Home

Τελευταίο θύμα, το σίκουελ του «Spider-Man: Far From Home»: Αρχικά, η Sony είχε δώσει ημερομηνία τη 16η Ιουλίου 2021, στη συνέχεια τη μετέθεσε για 5 Νοεμβρίου του 2021 και τώρα η καινούργια ημερομηνία είναι 17 Δεκεμβρίου 2021.

Avatar 2

Πλέον, στον προγραμματισμό εμφάνισης στις αίθουσες, το σίκουελ πήρε τη θέση της ταινίας «», η οποία μετατέθηκε για τις 16 Δεκεμβρίου του 2022.

Marvel Cinematic Universe

Σε παρόμοιες κινήσεις προχώρησε και η Marvel Cinematic Universe: η εμφάνιση του «Black Widow» επαναπρογραμματίστηκε για 6 Νοεμβρίου του 2020, αυτή της ταινίας «The Eternals» για 12 Φεβρουαρίου 2021 ενώ το «Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings» θα προβληθεί στις 7 Μαΐου του 2021. Κατά συνέπεια, το «Thor: Love and Thunder» πάει στις 11 Φεβρουαρίου του 2022 και το «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» στις 25 Μαρτίου του 2022.

Τέλος, το σίκουελ, της ταινίας «Spider-Man: Into the Spider-Verse» της Sony Pictures Animation είναι προγραμματισμένο για τις 7 Οκτωβρίου του 2022, μετά τη μετάθεση κατά έξι μήνες η οποία ανακοινώθηκε νωρίτερα μέσα στη χρονιά.

Loading