Χανκς: «Δεν τρέφω σεβασμό για όσους δεν τηρούν τα μέτρα προστασίας»

Την άποψη ότι δεν τρέφει σεβασμό για όσους δεν τηρούν τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού, εξέφρασε ο ηθοποιός, Τομ Χανκς, ο οποίος λίγους μήνες πριν είχε βρεθεί θετικός στον ιό σε τεστ που του έγινε.

Συγκεκριμένα, τόσο ο ίδιος ο βραβευμένος με Όσκαρ, Χανκς όσο και η σύζυγός του, τραγουδίστρια Ρίτα Γουίλσον, είχαν αποκαλύψει τον Μάρτιο ότι είναι φορείς του ιού και νόσησαν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους στην Αυστραλία.

«Θεωρώ ότι τρία βασικά πράγματα μπορεί να κάνει ο καθένας, αν επιλέξει να τα κάνει» τόνισε ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε και πρόσθεσε: «Φοράτε μάσκα, πλένετε τα χέρια σας, τηρείτε την κοινωνική αποστασιοποίηση. Αν δεν τα κάνετε αυτά, δεν τρέφω και πολύ σεβασμό για εσάς».

Ο Χανκς μάλιστα συνέκρινε τα μέτρα προστασίας με την χρησιμοποίηση του φλας από την πλευρά των οδηγών: «Αν οδηγείς πρέπει να χρησιμοποιείς το φλας, να μην τρέχεις υπερβολικά και να αποφεύγεις τους πεζούς» τόνισε και κατέληξε πως «είτε μας αρέσει, είτε όχι σε αυτό είμαστε όλοι μαζί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον προσβλήθηκαν από τον SARS-CoV-2

Dokimastiko


This will close in 5 seconds