Μποξέρ κατηγορείται ότι απήγαγε και σκότωσε την έγκυο ερωμένη του

Μποξέρ που είχε συμμετάσχει και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012 από το Πουέρτο Ρίκο είναι αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες περί απαγωγής και δολοφονίας της της εγκύου ερωμένης του.

Ο διάσημος μποξέρ, Φέλιξ Βερντέχο, κατηγορείται ότι επιτέθηκε στην ερωμένη του Κέισλα Ροντρίγκεζ και στη συνέχεια έριξε το σώμα της από μια γέφυρα κοντά στο San Juan, την πρωτεύουσα του νησιωτικού εδάφους των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής του Πουέρτο Ρίκο το πτώμα της άτυχης νεαρής εντοπίστηκε σε λιμνοθάλασσα το Σάββατο και ταυτοποιήθηκε μέσω οδοντιατρικών αρχείων την Κυριακή.

Ο πυγμάχος από την πλευρά του παραδόθηκε στην αστυνομία την Κυριακή αν και αρνήθηκε να συνεργαστεί με τους ανακριτές.

Keishla-Marlen-Rodriguez-Ortiz-Felix-Verdejo

Η μητέρα του θύματος μιλώντας στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης ανέφερε πως η κόρη της κυοφορούσε το παιδί του μποξέρ και πως εκείνος ήταν αρνητικός, καθώς ήθελε να αφοσιωθεί στην οικογένεια και την καριέρα του.

«Της είπα να είσαι προσεκτική επειδή την είχε απειλήσει να μην συνεχίσει την κύηση, ότι είχε την οικογένειά του, ότι είναι μπόξερ, ότι είναι δημόσιο πρόσωπο», δήλωσε στην εφημερίδα El Nuevo Día.

Η δολοφονία ξεσήκωσε κύμα διαμαρτυριών με εκατοντάδες διαδηλωτές να συγκεντρώνονται σε μια γέφυρα κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα της Ροντρίγκεζ για να διαμαρτυρηθούν για τη δολοφονία γυναικών.

Στις αρχές του τρέχοντος έτους αξίζει να σημειωθεί, πως ο κυβερνήτης του Πουέρτο Ρίκο, Πέδρο Πιερλουίσι, κήρυξε την χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την αύξηση της βίας κατά των γυναικών.

Loading