Άγριες Μέλισσες: Όλες οι συγκλονιστικές εξελίξεις μέχρι το τέλος

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες καθώς η δολοφονία του Γραμματικού ξεκινάει μπαράζ αρνητικών εξελίξεων για τον Δούκα.

Συγκεκριμένα και ενώ στο σπίτι του Δούκα υπάρχει θρήνος για την δολοφονία του Εισαγγελέα, όλοι πλέον στρέφουν τις υπόνοιες στον Δούκα.

Ο Κωνσταντής ξεφεύγει από τον έλεγχο και πιάνει τον Δούκα από τον λαιμό με την Μυρσίνη να καταρρέει καθώς βλέπει ότι η οικογένεια της έχει χωρίσει πλέον οριστικά.

Μέσα στα πολλά μέτωπα που έχει ανοίξει ο Δούκας είναι και αυτό του Βόσκαρη, καθώς όπως είδαμε στο επεισόδιο της Πέμπτης ο καταδικασμένος αλλά μετανιωμένος πλέον, θέλει να τον συναντήσει.

Ο ισχυρός άντρας του Κάμπου, δεν δέχεται την πρόσκληση του Βόσκαρη, ο οποίος όντας νευριασμένος και μετανιωμένος ζητάει από την Ελένη να πάει στην φυλακή να τον επισκεφθεί.

Η Ελένη μην έχοντας τίποτα να χάσει αποφασίζει να πάει στις φυλακές για να τον επισκεφθεί, με τον Βόσκαρη να της ζητάει να τον συγχωρέσει ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες της λέει: «Ελένη στείλε με στην Κόλαση και φέρε μαζί μου και τον Δούκα».

Ο Βόσκαρης σοκάρει την Ελένη όταν της ανακοινώνει ότι ο Δούκας έδωσε δηλητήριο στον πρώην άντρα της τον Σέργιο προκειμένου αυτός να σκοτώσει τον πατέρα της για να του πάρει τα χωράφια.

Ο Βόσκαρης μετά τις αποκαλύψεις αυτοκτονεί με το τέλος του να σηματοδοτεί μια νέα αρχή στην μάχη της Ελένης με τον Δούκα.

Η Πηνελόπη θα είναι κομβικό άτομο στην έκβαση της ιστορίας μας, καθώς βλέπει τα αδέρφια της να συσπειρώνονται ενάντια στον πατέρα της καταλαβαίνει ότι οι φόβοι για το ποιόν του είναι αληθινοί.

Επίσης η Ανετ καταλαβαίνει και η ίδια το ποιόν του Μελέτη και του Δούκα, με τον Μελέτη να δέχεται το πρώτο χαστούκι από την μητέρα του. Αυτές οι δύο γυναίκες μαζί θα επιβάλλουν δικαιοσύνη στο Διαφάνι.

Επίσης οι τηλεθεατές πρέπει να κρατήσουν δύο σκηνές για την λύση του μυστηρίου για τον θάνατο του εισαγγελέα.

α) Η πρώτη σκηνή είναι με την Πηνελόπη η οποία ψάχνει εναγωνίως τον Αλέξη Γραμματικό (επεισόδιο Τετάρτης), ενώ στο σπίτι του έχει βρει κάτι έγγραφα τα οποία και ελέγχει.

β) Η δεύτερη σκηνή είναι με τον Δούκα, ο οποίος να θυμίσουμε ότι λειτούργησε εν θερμό όταν έδωσε το ΟΚ για τις δολοφονίες, γεγονός που σημαίνει ότι έκανε… λάθη. Επίσης να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που έχει στο πλευρό του μόνο τον Μελέτη με ότι και αν συνεπάγεται αυτό.

Χαμός στα τελευταία επεισόδια

Χαμός αναμένεται να γίνει στα τελευταία επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, καθώς οι Σεβαστοί μαθαίνουν για τον θάνατο του Σέργιου και ζητάνε εκδίκηση.

Το μαύρο της σχέδιο εφαρμόζει η Μυρσίνη η οποία ένα βράδυ θα πάει να βάλει φωτιά στο σπίτι των κοριτσιών.

Μέσα στο σπίτι είναι ταμπουρωμένοι οι Λάμπρος, Νικηφόρος, Κωνσταντής, Μιλτιάδης και οι τρεις αδερφές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μιλτιάδης θα πεθάνει ηρωικά, αφού θα σώσει τις τρεις αδερφές από την φωτιά.

Η Ελένη την άλλη μέρα ξυπνάει βλέποντας το σπίτι της – και ότι αυτό συμβολίζει– να αποτελεί παρελθόν ενώ βρίσκει τις τρεις αδερφές αγαπημένες και δεμένες.

Ο Κωνσταντής ο οποίος επίσης τα έχει χάσει όλα, θα είναι στο πλευρό της Δρόσως και ο Νικηφόρος στο πλευρό της Ασημίνας.

Μαζί θα δουλεύουν για να επιβιώσουν, ενώ ο μικρός Σέργιος θα μεγαλώσει με μια μεγάλη οικογένεια, με όλους τους ήρωες να νιώθουν μαζί για πρώτη φορά γαλήνη.

Δείτε επίσης: Άγριες Μέλισσες: Εξελίξεις που… σοκάρουν στο Διφάνι

Loading