Άγριες Μέλισσες: Εξελίξεις που… σοκάρουν στο Διφάνι

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, καθώς Μιλτιάδης και Μελέτης διασταυρώνουν τα ξίφη τους.

Συγκεκριμένα ο Μιλτιάδης θα βγει από την ψυχιατρική κλινική, καθώς οι γιατροί που τον εξέτασαν τον έκριναν υγιή.

Ο Μιλτιάδης δεν ξεχνάει τι έχει συμβεί και είναι ορκισμένος για εκδίκηση, παρά τις προσπάθειες του Λάμπρου και της Βιολέτας να τον πείσουν ότι δεν έγιναν όπως τα είπε ο Μελέτης.

Η Ελένη από την μεριά της δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια καθώς πηγαίνει σε δημοσιογράφο της περιοχής δίνοντας στοιχεία για τις απάτες του Δούκα Σεβαστού στον Τύπο.

Η έρευνα της δημοσιογράφου καταλήγει και στον Νικηφόρο, όπου έχει ένα μεγάλο δίλημμα. Θα καλύψει τον πατέρα του ή θα δώσει και άλλα στοιχεία στην δημοσιογράφο;

Συγκλονιστικό είναι και το φινάλε και στην σχέση της Πηνελόπης με τον Μελέτη, καθώς ο τελευταίος σκοτώνει τον Αλέξη Γραμματικό σε επίθεση των Αβάντων, με την Πηνελόπη να σταματάει κάθε επικοινωνία μαζί του, και να σκέφτεται να τον καταδώσει στην αστυνομία.

Στα ευχάριστα στο Διαφάνι είναι η σχέση του Άγγελου με την Σοφούλα, αφού μετά την δοκιμασία που πέρασαν εκατέρωθεν είναι έτοιμοι να ενώσουν τα δεσμά τους με γάμο.

Όλα αυτά θα τα δούμε να διαδραματίζονται μέχρι το φινάλε της φετινής χρονιάς, αφού από τον νέο χρόνο μπαίνουμε σε νέα εποχή στο Διαφάνι.

Δείτε επίσης: Άγριες Μέλισσες: Οι πέντε θάνατοι που θα μας καθηλώσουν

Loading