Άγριες Μέλισσες: Έτσι πεθαίνει ο Μιλτιάδης

Συγκλονιστικά θα είναι τα τελευταία επεισόδια από την πολυαγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, καθώς έγινε γνωστό πως θα φύγει από την ζωή ο Μιλτιάδης.

Ο αγαπημένος χαρακτήρας της σειράς θα χάσει την ζωή του ή στο αποψινό ή στο αυριανό επεισόδιο, με έναν τρόπο που θα κάνει τον κόσμο να συγκινηθεί.

Συγκεκριμένα, ένας από τους ανθρώπους των «Αβάντων» θα μπει μέσα στο σπίτι των κοριτσιών, και θα μαχαιρώσει τον Μιλτιάδη, ο οποίος μέσα στα αίματα θα μεταβεί στο σπίτι του Δούκα για μια τελευταία κουβέντα.

Μετά από την συνάντηση θα πάει στο δέντρο όπου κρεμάστηκε ο Γιάννος, και εκεί θα αφήσει την τελευταία του πνοή.

Συγκεκριμένα στο πρωινό του ΑΝΤ1 ακούστηκε: «Θα θυσιαστεί ο Μιλτιάδης για να σώσει τις τρεις αδελφές που κινδυνεύουν να καούν ζωντανές από το μίσος της Μυρσίνης.

Θα μπει, λοιπόν, αυτός μπροστά, θα δεχτεί μια μαχαιριά και αιμόφυρτος θα πάει στο σπίτι του Δούκα για μια τελευταία κουβέντα. Και αμέσως μετά θα πάει κάτω από το δέντρο που πέθανε ο γιος του, ο Γιάννος, και θα ξεψυχήσει.

Νομίζω ότι είναι το καλύτερο φινάλε γι’ αυτόν τον σπουδαίο ηθοποιό. Ο Γιώργος Γάλλος δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας, ειδικά αυτή τη σεζόν.»

Δείτε επίσης: Άγριες Μέλισσες: Όλες οι συγκλονιστικές εξελίξεις μέχρι το τέλος

Loading