Αυτός ήταν ο λόγος που χώρισαν ο πρίγκιπας Χάρι με την πρώην του!

Πριν την Μέγκαν Μαρκλ ο πρίγκιπας Χάρι ήταν σε πολύχρονη σχέση με την Τσέλσι Ντέιβι. Ποιος ήταν ο λόγος που χώρισαν όμως με την πρώην του;

Ο πρίγκιπας Χάρι και η πρώην του Τσέλσι Ντέιβι ήταν αρκετά χρόνια μαζί και έχουν πολλές κοινές φωτογραφίες. Η αίτια που τους οδήγησε στο χωρισμό ήταν ο γάμος του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον!

Στο βιβλίο της Άντζελας Λέβιν «Harry: Conversations with the Prince» αναφέρεται πως ενώ η Ντέιβι ήταν καλεσμένη του πρίγκιπα Χάρι στον γάμο του Γουίλιαμ και της Κέιτ αυτή η εκδήλωση ήταν και η αρχή του τέλους τους.

«Ένας φίλος αποκάλυψε πως βλέποντας η Τσέλσι τον αντίκτυπο του γάμου του Γουίλιαμ και της Κέιτ και το πόσο μεγάλο γεγονός ήταν, αντιλήφθηκε [ως η ίδια και ο Χάρι είχαν δίκιο που ήθελαν να χωρίσουν. Αν και είχαν πολλά κοινά, είδε ξεκάθαρα πως επειδή προέρχονταν από τόσο διαφορετικούς κόσμους, αυτό δεν θα μπορούσε ποτέ να δουλέψει, ειδικά επειδή ήθελε την ιδιωτικότητά της και μάλιστα την φύλασσε τόσο προσεκτικά», αναφέρει χαρακτηριστικά στο βιβλίο.

Εμείς πάντως μετά την Μέγκαν Μαρκλ δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε με άλλη γυναίκα τον πρίγκιπα Χάρι!

Το ZDF κατηγορείται για ρατσιστική μετάδοση του βασιλικού γάμου

Loading