Φεύγει από το Survivor ο Σάκης Τανιμανίδης; (pic)

Το όνομα του Σάκη Τανιμανίδη πια είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το ελληνικό παιχνίδι επιβίωσης. Πριν από λίγες ώρες όμως μάθαμε πως φεύγει ο Τανιμανίδης από το Survivor και μάλιστα από την Χριστίνα Μπόμπα!

Η Χριστίνα Μπόμπα ήταν αυτή που έδωσε την είδηση πως φεύγει από το Survivor μέσω του instagram. Υπάρχει σίγουρα και ο Γιώργος Λιανός που παρουσιάζει παράλληλα μαζί του το παιχνίδι επιβίωσης αλλά τι συνέβη και εγκαταλείπει τον Αγ. Δομίνικο ο γοητευτικός παρουσιαστής;

Survivor

Τίποτα κακό, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα που είναι πολύ ερωτευμένοι είχαν ανάγκη να απομονωθούν με ένα μίνι ταξιδάκι και έτσι ο πρώτος εγκαταλείπει για λίγο τις υποχρεώσεις του στο Survivor. Μάλιστα, στο story της Μπόμπα δεν αποκαλύπτεται ακριβώς ο προορισμός τους αλλά μας ρωτά που πιστεύουμε ότι θα πάνε. Οι πιθανοί προορισμοί είναι ο Παναμάς και η Γουατεμάλα και οι περισσότεροι από τους διαδικτυακούς της φίλους «στηρίζουν» τη δεύτερη επιλογή.

Τανιμανίδης

Σίγουρα, σε λίγες ώρες θα μάθουμε που θα κάνει τις διακοπές του το ζευγάρι. Όπως και να έχει τους ευχόμαστε να περάσουν υπέροχα!

Loading