Τσουρός: «Ο κόσμος έβλεπε την Σπυροπούλου στο Survivor για να γελάει» (vd)

Η αποχώρηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από το Survivor στεναχώρησε αρκετό κόσμο, καθώς έγινε πολύ αγαπητή στο κοινό του παιχνιδιού επιβίωσης με τη συμμετοχή της. Ο Κώστας Τσουρός όμως έχει άλλη άποψη, αφού θεωρεί πως η παρουσιάστρια έκανε τον κόσμο να γελάει.

Κουβέντα για την αποχώρηση της Σπυροπούλου έκαναν στο Πρωινό και για το γεγονός πως αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό.

«Η Κωνσταντίνα έβγαλε πολύ καλό προφίλ», ανέφερε ο Γεωργαντάς και ο Τσουρός που διαφωνούσε πήρε το λόγο:

«Χαιρόταν ο κόσμος επειδή την έβλεπε να κυλιέται στις λάσπες. Ο κόσμος ήθελε να την έχει μέσα για να τη βλέπει και να γελάει…»

Δεν ολοκλήρωσε όμως τη θεωρία του ο δημοσιογράφος, στη συνέχεια ήταν ακόμα πιο δηκτικός με την παρουσιάστρια: «Τι καθαγιάστηκε; Είδαν το καλό πρόσωπο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου; Απλά δεν μπορούσε να απολύσει κανέναν στο Survivor, για αυτό!» και πρόσθεσε:

«Για εμένα ένας άνθρωπος ο οποίος έχει ταλαιπωρήσει τόσους εργαζόμενους … Και έχουν μιλήσει τόσοι άνθρωποι και έχουν πει ‘Μας έχει διώξει από την εκπομπή’… Και στο Survivor να πάει και να το παίξει Αγία, αυτό το πράγμα δεν φεύγει! Στην πιάτσα είμαστε ξέρουμε… Επειδή φοβόντουσαν να μιλήσουν, σημαίνει ότι δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί;», κατέληξε ο Κώστας Τσουρός.

Δείτε το βίντεο:

Loading