Το νέο τρέιλερ της ταινίας “Bohemian Rhapsody” των Queen είναι εδώ! (vd)

Η μουσική από το θρυλικό συγκρότημα Queen αρκεί από μόνη της για να σε ιντριγκάρει, αλλά και οι πρώτες εικόνες από την ταινία «Bohemian Rhapsody» που αναμένεται να παιχθεί στους κινηματογράφους στις αρχές Νοέμβρη μας προϊδεάζουν για κάτι πολύ καλό.

Το φιλμ, επικεντρώνεται στην άνοδο του συγκροτήματος στη μουσική βιομηχανία κατά τις δεκαετίες του ’70 και του ’80, αλλά κυρίως στην πολυτάραχη ζωή του εκπληκτικού τραγουδιστή, Φρέντι Μέρκιουρι τον οποίο υποδύεται ο Ράμι Μάλεκ.

Επίσης στην ταινία παρουσιάζονται στιγμές από την μεγάλη δισκογραφία του συγκροτήματος, καθώς και η σούπερ εμφάνισή τους στο Webley το 1985 στα πλαίσια του Live Aid.

Μέσα από τα εμβληματικά τραγούδια τους, την μεγάλη επανένωσή τους την παραμονή του Live Aid, όταν ο Μέρκιουρι βρέθηκε αντιμέτωπος με το AIDS, ολόκληρη η ταινία σε καθηλώνει και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Τα υπόλοιπα μέλη των Queen υποδύονται ο Τζο Ματσέλο (Τζον Ντίκον), Μπεν Χάρντι (Ρότζερ Τέιλορ) και Γκουίλιμ Λι (Μπράιαν Μέι).

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

 

Loading