Πώς συνδέεται η Ελένη Φουρέιρα με το Casa de Papel! (vd)

Πολλά ερωτηματικά προκάλεσε η ανάρτηση που έκανε η Ελένη Φουρέιρα σχετικά με το Casa de Papel και τη Eurovision.

Σε video που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram, η δημοφιλής τραγουδίστρια ποζάρει σαν… μέλος της γνωστής συμμορίας που κάνει θραύση στο Netflix, ενώ ρωτάει τους followers της αν μπορούν να μαντέψουν τι κοινό έχει το Casa de Papel με τη Eurovision.

 

View this post on Instagram

 

Can you guess what’s in common between Casa De Papel and Eurovision?@netflixes ??

A post shared by Eleni Foureira (@foureira) on

Η απάντηση

Το video που πόσταρε η Ελένη Φουρέιρα στο Instagram αποτελεί ένα μικρό μέρος του προωθητικού spot που γυρίστηκε πριν από μερικές ημέρες στην Ισπανία, για να διαφημίσει τόσο τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά Casa de Papel, όσο και τη συμμετοχή της ιβηρικής χώρας στο διαγωνισμό τραγουδιού που διεξήχθη στο Τελ Αβίβ.

Πρωταγωνιστές ήταν προηγούμενοι συμμετέχοντες στη Eurovision, όλοι τους από την Ισπανία, πλην της Ελένης, η οποία έκανε «θραύση» στη χώρα της ιβηρικής χερσονήσου με το Fuego. Στόχος των μελών της… συμμορίας ήταν να κλέψουν το έπαθλο του διαγωνισμού, το χαρακτηριστικό κρυστάλλινο μικρόφωνο το οποίο δεν έχει πάει στην Ισπανία εδώ και τέσσερις δεκαετίες.

Κάθε τραγουδιστής – μέλος της συμμορίας είχε κωδικό όνομα την πόλη στην οποία εκπροσώπησε την Ισπανία -ή την Κύπρο, στην περίπτωση της Φουρέιρα-. Έτσι, η Ελένη είχε το όνομα Lisboa (Λισαβόνα) και γι’ αυτό πόζαρε και με το φόρεμα με το οποίο είχε εμφανιστεί στο διαγωνισμό.

Μπορεί η… ληστεία να μην πέτυχε, αφού η Ισπανία απέτυχε παταγωδώς στη Eurovision, ωστόσο το video – promo του Casa de Papel θα μπορούσε κάλλιστα να αποσπάσει το… 12!

Το πλήρες spot που προβλήθηκε στην Ισπανία:

Loading