Ούτε με τον πρώτο λαχνό δεν αγοράζεις το νέο σπίτι της Lopez! (pics)

Το νέο σπίτι της Jennifer Lopez που αγοράστηκε για να στεγάσει τον έρωτα της με τον Alex Rodriguez είναι ένας χώρος που σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει. Στην πρώτη τους επέτειο αποφάσισαν να κάνουν τη συγκεκριμένη αγορά, που ούτε με τον πρώτο λαχνό δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε οι υπόλοιποι…

Το πολυτελές νέο σπίτι της  Jennifer Lopez και του Alex Rodriguez που τους στοίχισε 15 εκατομμύρια δολάρια βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και είναι μόλις 370 τετραγωνικά μέτρα.

Συγκεκριμένα, το σπίτι βρίσκεται κοντά στο Σέντραλ Παρκ και από τα παράθυρα του μπορείς να χαζέψεις το πάρκο αλλά και τους ουρανοξύστες της Νέας Υόρκης.

Αν και θα περιμέναμε από την πληθωρική Jennifer Lopez ένα διαμέρισμα που θα φωνάζει «πολυτέλεια» η ίδια επέλεξε για το νέο της σπίτι να κινηθεί σε πιο μίνιμαλ διακόσμηση. Αυτό δεν σημαίνει ότι λείπει κάτι από το χώρο. Στο διαμέρισμα εκτός των άλλων θα βρεις εσωτερική πισίνα 25 μέτρων, ιδιωτικό εστιατόριο, αίθουσα προβολής και γυμναστήριο.

Η νέα «φωλιά» της Jennifer και του Alex μπορεί επίσης να φιλοξενήσει αρκετούς φίλους του ζευγαριού, αφού διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια.

Loading