Περιπέτειες για τον Πλιάτσικα: Η σύζυγός του ζήτησε ασφαλιστικά μέτρα

Στα… δικαστήρια θα λυθούν οι όποιες διαφορές υπάρχουν ανάμεσά στον Φίλιππο Πλιάτσικα και τη σύζυγό του, Νάντια Σπηλιωτοπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Τύπου, η ηθοποιός και πρώην παρουσιάστρια κατάθεσε την Παρασκευή 3 Αυγούστου αίτηση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος του καλλιτέχνη, με τους δυο τους να δίνουν το «παρών» την περασμένη Τετάρτη στον δεύτερο όροφο του κτιρίου 5 της Ευελπίδων.

Εκεί, συζητήθηκε ενώπιον της πρωτοδίκη Κυριακής Γάλλιου η υπ’ αριθμόν 78026 αίτηση προσωρινής διαταγής που κατέθεσε η Σπηλιωτοπούλου. Αίτηση που έγινε προσωρινά δεκτή από το δικαστήριο.

Η σύζυγος και μητέρα της κόρης του Πλιάτσικα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ επιχείρησε κατά την έξοδό τους από το γραφείο της δικαστικής λειτουργού, να πλησιάσει τον πρώην σύντροφό της, δίχως όμως αποτέλεσμα αφού εκείνος έσπευσε να την αποφύγει αποχωρώντας.

Οι δυο τους θα τα πουν ξανά δικαστικά το φθινόπωρο στην αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας, όπου θα συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του Φίλιππου Πλιάτσικα.

Δείτε επίσης: Η απάντηση του Λυκουρέζου για το χωρισμό του με την Καλογρίδη! (vd)

Loading