Πάχυνε η Ευριδίκη Βαλαβάνη; Δείτε την αλλαγή στο σώμα της (pics)

Να μείνει στα… ίδια προσπαθεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία παραδέχτηκε πως μετά το τέλος του «Dancing With The Stars», το σώμα της επέστρεψε στην προηγούμενη εικόνα του.

Σύμφωνα με όσα είπε σε συνέντευξή της η πρώην φιναλίστ του Survivor, πάχυνε! Όπως είχε αποκαλύψει, η συμμετοχή της στο σόου χορού του ΑΝΤ1 είχε σχεδόν μεταμορφώσει το κορμί της, βοηθώντας τη να χάσει αρκετά κιλά.

«Με μέτρο»

«Το τελευταίο διάστημα έχω μπει ξανά σε πρόγραμμα γυμναστικής και προπόνησης και προσέχω τι τρώω. Δεν κάνω δίαιτα, αλλά είμαι προσεκτική. Θα φάω αυτό που θέλω, αλλά με μέτρο για να κρατηθώ στα κιλά που είμαι.

Είχα χάσει αρκετά κιλά στο «Dancing». Βέβαια, από τότε έχω επανέλθει στα φυσιολογικά μου, αλλά επειδή μου καλοάρεσα πριν, λέω να χάσω κάποια πάλι», λέει χαρακτηριστικά, μη σταματώντας, φυσικά, να ανεβάζει νέο υλικό στον λογαριασμό της στο Instagram!

Δείτε τις φωτογραφίες:

View this post on Instagram

Η δύναμη είναι στα χέρια σου και μπορείς να γίνεις και εσύ μέρος της μεγάλης πρωτοβουλίας των #NestleFitness για την σημασία που έχει η πρόληψη στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού. Ανέβασε και εσύ τη δική σου φωτογραφία με την κίνηση της αυτοεξέτασης με hashtag #CheckChain και γίνε έμπνευση για όλες τις γυναίκες! Έτσι λοιπόν θέλω να παροτρύνω την αγαπημένη μου @athinao1konomakou να ανεβάσει την δίκη της φωτογραφία! Α! Περιμένω να δω και τις δικές σας! ? ____________________________________________ #Proxoramprosta #spon #nestlefitness #women #checkchain #girlpower

A post shared by Evridiki Valavani (@evridiki_valavani) on

https://www.instagram.com/p/BnoAOmqngjl/?taken-by=evridiki_valavani

Δείτε επίσης: Φιναλίστ του «Power of Love» ποζάρει topless και γίνεται viral (pic)

Loading