MasterChef: Ο Συμεωνίδης φεύγει και το twitter «κράζει» τον Τζώρτζη!

Εχθές, στο αγαπημένο μας reality, το MasterChef αποχαιρετήσαμε έναν παίκτη που όλοι θέλαμε να δούμε στον τελικό. Ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης μπορεί να έφυγε από το παιχνίδι μαγειρικής, αλλά σίγουρα αυτό δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τους χρήστες του twitter, που «επιτέθηκαν» στον Τζώρτζη.

Η αλήθεια είναι πως πριν από λίγες μέρες είχε κυκλοφορήσει φωτογραφία του Κωνσταντίνου όπως και άλλων παικτών εκτός παιχνιδιού, αλλά σίγουρα δεν περιμέναμε να είναι τόσο κοντά η αποχώρηση του.

Στη χθεσινή δοκιμασία αντιγραφής πιάτου ο Συμεωνίδης είχε μια μεγάλη αστοχία που ουσιαστικά έκρινε και το αποτέλεσμα. Το καπάκι σοκολάτας που χρησιμοποίησε στη συνταγή του ο Χρήστος Βεργάδος, δεν στερεώθηκε σωστά στο πάνω μέρος του ποτηριού που έπρεπε να τοποθετηθεί, με αποτέλεσμα να πέσει μέσα στο ποτήρι, κάτι που κρίθηκε αρκετά αυστηρά από τον ίδιο το δημιουργό του πιάτου. Αντίθετα, τον Τζώρτζη παρόλο που έκανε αρκετά λάθη, τον «έσωσε» το στήσιμο του πιάτου.

Η τελική βαθμολογία που συγκέντρωσε ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης ήταν 27 βαθμούς, με τον Τζώρτζη να κερδίζει την παραμονή του στο MasterChef με διαφορά 3 μονάδων.

MasterChef

Το twitter έκρινε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα αυστηρά και με πολύ χιούμορ:

 

Loading