Ο προπονητής της Αγγλίας έγινε «σταθμός» του μετρό στο Λονδίνο

Έναν ευφάνταστο τρόπο βρήκαν για να τιμήσουν τον προπονητή της εθνικής ομάδας της Αγγλίας Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, για τη συνεισφορά του στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας στην διεξαγωγή του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Ρωσία.

Την Δευτέρα και την Τρίτη (16-17/07 αντίστοιχα) οι Λονδρέζοι, αντί για την καθιερωμένη αναγγελία της στάσης, Southgate, στο μετρό άκουγαν την φράση: «Επόμενος σταθμός Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ!» Αιτία; η επιτυχημένη πορεία της εθνικής Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, η οποία ήταν και αυτή που οδήγησε τη διοίκηση του λονδρέζικου μετρό (TfL), σε μια τέτοια συμβολική κίνηση.

Σύμφωνα με τον διοικητή της αρμόδια διαχειρίστριας εταιρείας του υπόγειου σιδηρόδρομου του Λονδίνου, Μαρκ Γουάιλντ, η μετονομασία του σταθμού, έγινε προκειμένου να τιμήσουν το άνθρωπο που κατάφερε και ένωσε μικρούς και μεγάλους.

Σημειώνεται πως η τέταρτη θέση της ομάδας στο Μουντιάλ της Μόσχας ήταν η καλύτερη θέση που έχει κατακτήσει η εθνική Αγγλίας, αφού και το 1990 στην Ιταλία η ομάδα είχε ηττηθεί στον ημιτελικό και είχε και πάλι καταταχτεί τέταρτη.

Loading