Ο Παρθένης νιώθει αδικημένος που δε βρίσκεται στο Survivor (pic)

Μπορεί οι περισσότεροι διάσημοι να ασχολήθηκαν με τους αγαπημένους τους και να ανέβασαν στα μέσα δικτύωσης κοινές τους φωτογραφίες στην χθεσινή γιορτή των ερωτευμένων, ο Αλέξανδρος Παρθένης όμως έκανε τη διαφορά ανεβάζοντας μάλλον αυτό που του λείπει περισσότερο, μια φωτογραφία από το Survivor.

Ο αδικημένος Παρθένης

Στη φωτογραφία που ανέβασε από την παραλία του Αγ. Δομίνικου βλέπουμε πάνω σε ένα φοινικόδεντρο μια πινακίδα που λέει: «Θα έπρεπε να βρίσκεσαι εδώ». Πολλοί ήταν αυτοί από τους διαδικτυακούς του φίλους που συμφώνησαν με την επιγραφή της πινακίδας. Τι πιστεύει όμως ο ίδιος;

 «Στεναχωρήθηκα γιατί ήξερα ότι μπορώ να κάνω περισσότερα πράγματα, παρόλο που έδωσα το 100% του εαυτού μου. Αυτό που με στεναχώρησε, όμως, ήταν ότι πέρυσι, αν θυμάμαι καλά, την πρώτη εβδομάδα δεν υπήρχε αποχώρηση, καθώς ήταν εβδομάδα προσαρμογής για όλους», είπε αρχικά το μοντέλο.
Και συνέχισε: «Οπότε φέτος ήταν άδικο και για τους τρεις υποψηφίους. Θεωρώ, λοιπόν, ότι πήραμε θετικές ψήφους από ανθρώπους που μας γνωρίζουν προσωπικά γιατί ο κόσμος απ’ έξω δεν πρόλαβε να δεθεί ή να κρίνει προσωπικότητες. Ο τηλεθεατής που το έχει παρακολουθήσει τρεις τέσσερις μέρες μπορεί να μην σήκωνε καν το τηλέφωνο για να ψηφίσει», αναφέρει στο Down Town το μοντέλο δείχνοντας τη δυσαρέσκεια του.

Επιπρόσθετα τόνισε πως δεν θα τον πείραζε να ξαναβρεθεί στο Survivor αν τον καλούσαν πίσω:

«Πραγματικά θα χαιρόμουν αν με έπαιρναν τηλέφωνο από την παραγωγή και μου έλεγαν «ξέρεις, πέρυσι είχε γίνει αυτό, φέτος έγινε λάθος, οπότε ξαναμπαίνεις». Θα ήθελα να γνωρίσει ο κόσμος τι μπορεί να κάνει ο Αλέξανδρος. Αν μου το πρότειναν θα ξαναέπαιρνα το αεροπλάνο να επιστρέψω στο παιχνίδι» .

Loading