Ο Βρεττός υπέδειξε στην αστυνομία το αυτοκίνητο που ευθύνεται για το τροχαίο! (vd)

Ο Ηλίας Βρεττός που νοσηλεύεται ακόμα σε ιδιωτική κλινική και πρόκειται να υποβληθεί στην πρώτη εγχείρηση μετά το τροχαίο που είχε την Καθαρά Δευτέρα, αναγνώρισε μετά από την προβολή του βίντεο από τις κάμερες κυκλοφορίας το αυτοκίνητο που τους ανάγκασε να αλλάξουν πορεία.

Η ανάρτηση του τραγουδιστή

Λίγο νωρίτερα ο τραγουδιστής ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram φωτογραφία του μέσα από την κλινική, παρακαλώντας τους θαυμαστές του να τον στηρίξουν ευχόμενοι να έχουν καλή έκβαση οι εγχειρήσεις του. Η πρώτη του επέμβαση όπως ο ίδιος μας ενημέρωσε από το ποστ του είναι προγραμματισμένη για αύριο.

«Η πιο δύσκολη μάχη ξεκινάει αύριο… Προσευχηθείτε στο Θεούλη να βγω νικητής! Όταν συγκεντρώνεται τόση αγάπη, συμβαίνουν θαύματα… Για αυτό ζω μετά από όλο αυτό… και τώρα σας υπόσχομαι πως θα παλέψω… όσο ποτέ άλλοτε… με χαμόγελο, δύναμη, πείσμα και αισιοδοξία… όπως κάνω ΠΑΝΤΑ!!! Σας ευχαριστώ…», έγραψε ο Ηλίας Βρεττός δίπλα στη φωτογραφία που βλέπουμε παρακάτω.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Κώστα Τσούρου από το Πρωινό, ο τραγουδιστής σχετικά με το αυτοκίνητο που προκάλεσε το τροχαίο ανέφερε: «Ναι αναγνωρίζω ότι αυτό είναι το βανάκι που μπήκε μπροστά μας την ώρα του τροχαίου».

Δείτε το βίντεο:

Loading