Ξένια στη Δαλάκα: «Ψυχούλα μου, θα σε βλέπω και θα σε περιμένω» (vd)

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor αποχώρησε η Ξένια των Rec κάτι που σίγουρα δεν άρεσε καθόλου στην Κατερίνα Δαλάκα, αφού αδιαμφισβήτητα είχαν αναπτύξει μια πάρα πολύ στενή σχέση. Η Ξένια δεν δίστασε να της πει φεύγοντας: «Θα σε περιμένω», αφήνοντας έκπληκτο το τηλεοπτικό κοινό.

Μετά το ξέσπασμα σε κλάματα της Δαλάκα με το άκουσμα της αποχώρησης της Ξένιας εκείνη την αγκάλιασε σφιχτά και η φράση που της είπε ήταν «Ψυχούλα μου, μη κλαις αγάπη μου. Θα σε βλέπω και θα σε περιμένω».

Πριν γίνει όμως αυτό η Ξένια πήρε το λόγο και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι είναι χαρούμενη για την ευκαιρία που της δόθηκε να βρίσκεται στο Survivor: «Είχα προετοιμαστεί για την αποχώρησή μου. Από την αρχή του παιχνιδιού ήμουν προετοιμασμένη ότι θα φύγω κάποια στιγμή. Είχα πει ότι όπως και να εξελιχθούν τα πράγματα θα φύγω ευτυχισμένη και γεμάτη γιατί αυτό το παιχνίδι μου έδωσε πολλά περισσότερα πράγματα απ’ όσα περίμενα ότι θα μου δώσει. Μου άνοιξε τα μάτια σε πολλά πράγματα και σίγουρα πλέον θα κοιτάω τους ανθρώπους και τον κόσμο γύρω μου αλλιώς»

και πρόσθεσε για την Δαλάκα πιάνοντας της το χέρι: «Χαίρομαι πάρα πολύ που γνώρισα την Κατερίνα, το κορίτσι μου το καλό, το όμορφο», κάτι που σχολιάστηκε ιδιαίτερα επίσης.

Δείτε το βίντεο με την αποχώρηση:

Loading