Μαθήματα γιόγκα από την Ελένη Μενεγάκη!

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος διατηρούν ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Άνδρο με μεγάλη επιτυχία. Τη φετινή χρονιά σκέφτηκαν να προσφέρουν κάτι διαφορετικό και παράλληλα πολύ ενδιαφέρον στους πελάτες τους, μαθήματα γιόγκα.

Σύμφωνα με το Secret, μαθήματα γιόγκα θα μπορούν να παρακολουθούν όσοι θα επιλέξουν για τις διακοπές τους να μείνουν στο χώρο του διάσημου ζευγαριού.

Τα σεμινάρια ήδη ξεκίνησαν γι αυτούς που βρίσκονται στην Άνδρο από έμπειρους δασκάλους από όλο τον κόσμο.

Η ίδια η Ελένη Μενεγάκη τον ερχόμενο μήνα θέλει να παρακολουθήσει κι αυτή ένα από τα πολλά σεμινάρια γιόγκα, αν της το επιτρέψουν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Μεγάλη απήχηση θα έχουν σίγουρα τα συγκεκριμένα μαθήματα καθώς πέρα από την διαφήμιση που θα έχουν από την παρουσιάστρια  και τους γνωστούς δασκάλους, ο χώρος του ξενοδοχειακού συγκροτήματος διαμορφώθηκε στο ύφος των μαθημάτων.

Στο χώρο προστέθηκαν κυκλικές μογγολικές σκηνές τα λεγόμενα yurts, δίπλα στα γιγάντια πλατάνια και τον καταρράκτη.  Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων ο σεφ του ξενοδοχείου θα προσφέρει στους συμμετέχοντες νόστιμα πιάτα από τα προϊόντα που παράγονται στον κήπο του χώρου.

Loading