Μήπως όντως ευθύνεται ο Brad Pitt για τον χωρισμό των Aniston-Theroux; (pics)

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από την «βόμβα» που έριξαν η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux ανακοινώνοντας ότι χωρίζουν. Μετά από τη συγκεκριμένη είδηση και το γεγονός ότι ο Brad Pitt τυγχάνει να είναι ελεύθερος αυτή την περίοδο, οι φήμες για την επανένωση του ζευγαριού άρχισαν να οργιάζουν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του US Weekly ο Brad Pitt είναι ο ηθικός αυτουργός του συγκεκριμένου χωρισμού. Πως προκύπτει αυτό;  Ο Justin Theroux φαίνεται να βρήκε κάτι ερωτικά ραβασάκια που είχε κρατημένα η Jennifer Aniston από τον πρώτο της γάμο. Εδώ πρέπει να σχολιάσουμε ότι καμιά γυναίκα δεν θα πετούσε ραβασάκια του Brad Pitt και την καταλαβαίνουμε απόλυτα.

Brad Pitt

Δεν είχε όμως την ίδια άποψη με εμάς και ο Justin όπως φαίνεται, αφού το συγκεκριμένο γεγονός μαζί με την δημόσια παραδοχή της Jennifer ότι διατηρεί σχέσεις με τον πρώην άντρα της, τον εξόργισαν.

Theroux

Επίσης, στο E!Online φιλικό πρόσωπο της Aniston ανέφερε σχετικά με τον Brad Pitt: «Ποτέ δεν μιλάει γι’ αυτόν. Αυτό το κεφάλαιο είναι σφραγισμένο και ανήκει στο παρελθόν».

Τελικά, έχουν ή όχι δίκιο οι φήμες για την επανένωση;  Δεν θα αργήσουμε σίγουρα να το μάθουμε!

Loading