Μήπως είσαι εσύ η «τέλεια» γυναίκα που ονειρεύεται ο Βασιλόπουλος;

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος τα τελευταία χρόνια ζει και κάνει καριέρα στο Los Angeles. Αυτό ήταν κάτι που πάντα ονειρευόταν. Το μόνο που του λείπει για να ολοκληρωθεί πλήρως το όνειρο είναι η «τέλεια» γυναίκα.

Κάποτε μπορεί να ζούσε μια αρκετά δραστήρια εργένικη ζωή ο ηθοποιός, πλέον όντας κατασταλαγμένος, ψάχνει την γυναίκα της ζωής του.

Ποια είναι η «τέλεια» γυναίκα για τα μάτια του;

«Σίγουρα θα πρέπει να είναι µια γυναίκα δυναµική, που θα ξέρει όµως πότε θα πρέπει να ακολουθήσει τον άνδρα της. Μια γυναίκα χωρίς αναστολές, γεµάτη ενέργεια και πάθος για τη ζωή, µε όνειρα και σεβασµό για τη δουλειά µου. Επίσης, θα πρέπει να θέλει να δηµιουργήσει οικογένεια µαζί µου, άσχετα µε το πόσα χρήµατα έχω στον λογαριασµό µου, µια γυναίκα που θα θέλει τον Χρήστο και όχι τον Βασιλόπουλο», δηλώνει στη Real.

και συμπληρώνει: «Κι επειδή είµαι και καλοφαγάς, σίγουρα θα πρέπει να µαγειρεύει καλά. Πέρα από την πλάκα, η ψυχολογική υποστήριξη για µένα, λόγω της φύσης της δουλειάς µου, είναι ένας πολύ σηµαντικός παράγοντας. Θέλω µια γυναίκα που να µε σπρώχνει να ξεπεράσω τα όριά µου, ειδικά πάνω στη δουλειά».

Κορίτσια μήπως πληροί κάποια από σας τα κριτήρια που έβαλε ο Χρήστος Βασιλόπουλος;

Loading