Λιποθύμησε παίκτρια του My Style Rocks 2 – Την πήραν σηκωτή από το Gala

Επεισοδιακό ήταν το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του σόου My Style Rocks 2 καθώς εκτός από δύο αποχωρήσεις, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν και μία κατάρρευση.

Η Έφη Αναστασοπούλου και ενώ μιλούσε σε μία από της παίκτριες για την εμφάνιση της ένιωσε μία αδιαθεσία και με τη βοήθεια ανθρώπων της παραγωγής αποχώρησε από το πλατό αφού δεν μπορούσε να περπατήσει.

https://www.youtube.com/watch?v=Z60BTQH5DF8

Το θέμα του χθεσινού Gala ήταν η δεκαετία του ‘80. Ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Mπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος κλήθηκαν να πάρουν την πιο δύσκολη απόφαση που έχουν πάρει μέχρι τώρα.

Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις των σημερινών αγώνων της Premier League

Σχεδόν οι μισές κοπέλες δηλαδή οι πέντε με την χαμηλότερη βαθμολογία ήταν υποψήφιες για αποχώρηση. Συγκεκριμένα, αυτές ήταν οι Αμάντα Μανωλάκου, Δανάη Ντανάκα, Έφη Αναστασοπούλου, Τάνια Κοφινιώτη και η Εύα Μπάση.

Οι συμπαίκτριές τους έπρεπε να επιλέξουν μία για να σώσουν και αυτή ήταν η Εύα και ως εκ τούτου οι άλλες τέσσερις τέθηκαν στη διάθεση της επιτροπής.

Οι τρεις κριτές αποφάσισαν να φύγουν από το παιχνίδι η Αμάντα Μανωλάκου και η Δανάη Ντανάκα. Μάλιστα, το γεγονός ότι έφυγε η Ντανάκα έκανε τη Χριστίνα να ξεσπάσει σε κλάματα και να μετανιώσει για την ψήφο της.

«Εγώ φταίω, εγώ φταίω» είπε με λυγμούς.

Μεγάλη νικήτρια της βραδιάς αναδείχθηκε η Φωτεινή Τράκα και κέρδισε 2.500 ευρώ.

Loading