Κι όμως ο «Smith» πήρε το μέρος της Parker στον επικό καβγά με την Cattrall!

Ο Smith Jerrod όπως σε πολλές ακόμα γυναίκες ήταν ένας από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες στο Sex and the City. Ο αγαπημένος της Cattrall στη σειρά, δεν φαίνεται να της έχει την ίδια συμπάθεια στην πραγματική του ζωή, αφού είναι με το μέρος της Parker!

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Jason Lewis, ήταν εύλογο να ερωτηθεί για την κόντρα που προέκυψε μεταξύ της Kim Cattrall και της Sarah Jessica Parker.

Cattrall

«Αν δεν έχεις να πεις κάτι ωραίο, καλό είναι να μη λες τίποτα», ανέφερε ο Lewis και πρόσθεσε: «Ακούστε, πρέπει να πω ότι η Sarah Jessica Parker ήταν πάντα αξιαγάπητη και άψογη επαγγελματίας και νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να θυμούνται τη γενναιοδωρία των άλλων και όσα τους έχουν δοθεί. Θα σταματήσω εδώ γιατί δεν έχω κάτι άλλο να πω»

Φυσικά μετά τη βόμβα που έριξε ο παρουσιαστής τον ρώτησε αν είναι με την πλευρά της Sarah Jessica Parker: «Οφείλω να αναγνωρίσω τη χάρη που είχε αυτή η γυναίκα. Ήταν πάντα καλή μαζί μου».

«Δηλαδή υπήρχαν άλλοι που δεν ήταν τόσο καλοί μαζί σου;» συνέχισε να τον ρωτά ο παρουσιαστής και τότε εκείνος απάντησε: «H Σάρα ήταν καταπληκτική», χωρίς να αναφέρει καθόλου το όνομα της Cattrall.

Δείτε το βίντεο:

Loading