«Καφέ της Χαράς»: Ο… Φατσέας στεναχωρεί τους θαυμαστές της σειράς!

Στο περιοδικό MYtv μίλησε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και μεταξύ άλλων δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για τη διαφαινόμενη επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» που προορίζεται πιθανότατα για τη σεζόν 2019-2020.

Ο ηθοποιός όμως πρωταγωνιστεί ήδη στη σειρά «Πέτα την Φριτέζα» στον ΑΝΤ1 οπότε δημιουργείται το λογικό ερώτημα τι θα γίνει αν η κωμωδία πάρει το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν.

Θα προλαβαίνει ο πολυάσχολος ηθοποιός το βαρύ πρόγραμμα δύο σειρών και πώς θα χωρέσει το «Καφέ της Χαράς» με τα τόσα απαιτητικά γυρίσματαστην επαρχία; Ο ίδιος απάντησε στο ερώτημα.

«Ίσως έχω περιορισμένη συμμετοχή»

Σε ερώτηση για το εάν τελικά γίνει το «Καφέ της Χαράς», αν θα είναι σε… διπλό ταμπλό, ο γνωστός ηθοποιός απάντησε: «Να υπάρχει διπλό “χτύπημα” είναι λίγο δύσκολο λόγω χρόνων και η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πως θα το αντιμετωπίσουμε όταν έρθει η ώρα. Στη δική μου περίπτωση, θα το συζητήσουμε σίγουρα με τον ΑΝΤ1, επειδή και οι δύο σειρές είναι του ίδιου καναλιού. Αυτή τη στιγμή είμαι σε μία σειρά που πάει πάρα πολύ καλά, ενώ στο «Καφέ της Χαράς» χρωστάω πολλά και, πιθανόν, να πρέπει να συμμετέχω με κάποιο τρόπο. Ίσως να έχω περιορισμένη συμμετοχή.», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Η Γιουσέφ προκαλεί με «καυτά» εσώρουχα τον Μουτσινά! (vd)

Loading