Οι καμπύλες της Άννας Λορένη αναστατώνουν το Ντουμπάι (pic)

Φωτιές στο Ντουμπάι –και στο Instagram- άναψε η Άννα Λορένη, η οποία φόρεσε ένα αποκαλυπτικό μπικίνι που αναδείκνυε τις καμπύλες της και πήγε παραλία.

Στη φωτογραφία που ανέβασε στο λογαριασμό της στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η πρώην παίκτρια του Power of Love ποζάρει… ανέμελα στο φακό, με φόντο τους ουρανοξύστες του Ντουμπάι.

Μάλιστα, στην παραλία δεν υπάρχει κόσμος, με αποτέλεσμα να δίνεται μία εικόνα ηρεμίας και γαλήνης, την οποία η Άννα Λορένη μας ζητά να μην τη διαταράξουμε.

«Σε παρακαλώ, μην διαταράξεις την ειρήνη μου, αν βρίσκεται σε πόλεμο με τον εαυτό σου», έγραψε η ίδια, αφήνοντας τους follower της να προσπαθούν να καταλάβουν τι ήθελε να πει η… ποιήτρια.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι λίγοι ασχολήθηκαν με το αινιγματικό κείμενό της. Η φωτογραφία με τις εντυπωσιακές καμπύλες της, βλέπετε, επισκίασε τα πάντα…

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η Άννα Λορένη από το Ντουμπάι:

Οι τελευταίες αναρτήσεις της Άννας Λορένη στο Instagram:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

If loving shoes is a crime … I’m looking at life without parole . #love #shoes #lorenianna #sandals #instafashion #black #whenthesungoesdown #brunette #power #summer #greece #v #lv #instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Loreni_Anna_Official (@lorenianna) στις

Loading