Και στην Ούμα Θέρμαν επιτέθηκε ο Γουάινστιν!

Στη μεγάλη λίστα των θυμάτων του Χάρβεϊ Γουάινστιν προστέθηκε, πλέον, και αυτό της Ούμα Θέρμαν. Σε συνέντευξή της στους New York Times, η διάσημη ηθοποιός κατηγόρησε τον παραγωγό του Χόλιγουντ για επίθεση και άσκηση πιέσεων σε βάρος της.

Το μπουρνούζι και η σάουνα

Όπως καταγγέλλει η «μούσα» του Κουέντιν Καραντίνο, η ίδια είχε ένα επαγγελματικό ραντεβού μαζί του στο Παρίσι, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε. Κατά τη διάρκεια του ραντεβού, ο Γουάινστιν φορούσε ένα μπουρνούζι.

«Δεν αισθάνθηκα να απειλούμαι. Σκέφτηκαν ότι ήταν υπερβολικά εκκεντρικός, σαν ένας εκκεντρικός θείος μου», θυμάται η Θέρμαν.

Στη συνέχεια, ωστόσο, τα πράγματα πήραν άλλη τροπή, όταν ο μέχρι πρότινος πανίσχυρος παραγωγός της ζήτησε να τον ακολουθήσει στο διάδρομο.

«Τον ακολούθησα σε μία πόρτα και διαπίστωσα ότι επρόκειτο για σάουνα. Και εγώ στεκόμουν εκεί ντυμένη με το μαύρο δερμάτινο σύνολό μου –μπότες, παντελόνι, τζάκετ-. Είχε πολύ ζέστη και του είπα: ‘Αυτό είναι γελοίο. Τι κάνεις;’. Τότε εκείνος ταράχτηκε πάρα πολύ. Έγινε έξαλλος, πετάχτηκε πάνω και έτρεξε έξω», περιγράφει στη συνέχεια η διάσημη ηθοποιός.

«Με έσπρωξε και προσπάθησε να μου ριχθεί και να γδυθεί. Έκανε πολλά δυσάρεστα πράγματα», αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

«Συγγνώμη, παρεξήγηση…»

Ένας εκπρόσωπος του Τύπου του Γουάινστιν παραδέχτηκε το συμβάν, αλλά έκανε λόγο για… παρερμηνεία των προθέσεων της ηθοποιού. «Ο κ. Γουάινστιν παραδέχθηκε ότι προσέγγισε ερωτικά την κ. Θέρμαν, αφού παρερμήνευσε τη συμπεριφορά της στο Παρίσι. Ζήτησε αμέσως συγγνώμη», ανέφερε το σχετικό δελτίο τύπου του εκπροσώπου του παραγωγού, ο οποίος αυτήν την περίοδο υποβάλλεται σε θεραπεία στην Αριζόνα.

Πάντως, ο εκπρόσωπό του περιγράφει τη σχέση μεταξύ των δύο ως μια «επαγγελματική σχέση διασκεδαστική, αναμειγμένη με αποπλάνηση».

Τον προειδοποίησε

Η Θέρμαν υποστηρίζει, μάλιστα, ότι μετά το συμβάν, που έλαβε χώρα μετά την κυκλοφορία του “Pulp Fiction” (1994) και προτού ξεκινήσουν τα γυρίσματα του “Kill Bill: Vol. 1” (2003), η ίδια πήγε στο ξενοδοχείο του παραγωγού για να τον αντιμετωπίσει.

«Εάν κάνεις ό,τι έκανες σε εμένα και σε άλλους ανθρώπους, θα χάσεις την καριέρα σου, τη φήμη σου και την οικογένειά σου, στο εγγυώμαι», φέρεται να τον προειδοποίησε.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη φίλη της, Ιλόνα Χέρμαν, η ηθοποιός έβραζε από οργή μετά τη συνάντησή της με τον Γουάινστιν εκείνη την ημέρα, καθώς ο παραγωγός την απείλησε ότι θα καταστρέψει την καριέρα της. Αυτό, πάντως, το αρνήθηκε η πλευρά Γουάινστιν.

Loading