Θέλει να ξαναγίνει μαμά η Kris Jenner στα 62 της!

Μάλλον η Kris Jenner ζήλεψε από τις κόρες της και επιθυμεί να ξαναγίνει μαμά, αφού οι δύο από τις πέντε φέτος έχουν νεογέννητο μωρό και η τρίτη είναι σε αναμονή για να γεννήσει. Φυσικά στα 62 της χρόνια, όσο νέος κι αν είναι ο σύντροφος της είναι δύσκολο ίσως και ακατόρθωτο να αποκτήσει παιδί, έτσι βρήκε άλλο τρόπο η πολυμήχανη μαμά των Kardashian…

Να θυμίσουμε πως η Jenner έχει αποκτήσει από τον πρώτο της γάμο τέσσερα παιδιά και δύο από τον δεύτερο, επίσης γιαγιά τη φωνάζουν ήδη οκτώ εγγόνια. Τα ξένα sites όμως ισχυρίζονται ότι έχει ξεκινήσει προσπάθειες να υιοθετήσει ένα πεντάχρονο παιδί με τον κατά 24 χρόνια μικρότερο της Corey Gamble.

Η μεγάλη επιθυμία του Corey να αποκτήσει παιδί είναι που την έκανε να τρέξει τις διαδικασίες για την υιοθεσία. Πηγή ισχυρίζεται στο Closer:

«Η Kris θέλει απελπισμένα ένα ακόμη παιδί από τότε που η μεγαλύτερη κόρη της, Kourtney, γέννησε το πρώτο της εγγόνι, τον Mason, πριν από 8 χρόνια. Βλέποντας τους απογόνους της να κάνουν παιδιά, θέλει κι αυτή ένα ακόμη» και κατέληξε:

«Ο Corey έχει ερωτευτεί ένα 5χρονο αγόρι από ένα ορφανοτροφείο στα περίχωρα του Λος Άντζελες. Είναι στη διαδικασία της απαραίτητης συμπλήρωσης όλων των εγγράφων με την ελπίδα πως θα μπορούσαν να πάρουν το γιο τους ακόμη και τον επόμενο μήνα».

Loading