Η Angelina Jolie λατρεύει να βλέπει τον εαυτό της να γερνάει

Πολλές είναι οι γυναίκες που όταν λίγο περάσουν τα χρόνια και η επιδερμίδα αποκτά ρυτίδες, ανησυχούν για την εμφάνιση τους και το πόσο θελκτικές είναι. Η Angelina Jolie αντίθετα, αρέσκεται στο να βλέπει τον εαυτό της να γερνάει, όπως ισχυρίζεται η ίδια.

«Κοιτάζω στον καθρέφτη και βλέπω πως μοιάζω στη μητέρα μου κι αυτό με χαροποιεί. Με βλέπω να γερνάω και το λατρεύω, επειδή αυτό σημαίνει πως ζω- είμαι ζωντανή και μεγαλώνω. Αυτά που βλέπω σε μένα και μου αρέσουν δεν είναι ούτε στο σώμα ούτε στην εμφάνιση. Είναι περισσότερο το ότι βλέπω την οικογένειά μου στο πρόσωπό μου. Βλέπω την ηλικία μου», αναφέρει μια από τις πιο όμορφες παρουσίες του Hollywood.

Ποια είναι η άποψη της Angelina Jolie για το έντονο μακιγιάζ;

«Το μυαλό είναι η μεγαλύτερη ομορφιά. Όταν βλέπεις κάποιον με φλογερό πνεύμα, αυτό είναι σέξι. Ένας άνθρωπος με συμπόνια, πνεύμα και πάθος δεν υπάρχει τίποτα πιο γοητευτικό. Δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσες να φορέσεις ή να βάλεις στο πρόσωπό σου για να καλύψεις το ότι το μυαλό σου είναι κενό και η καρδιά σου σκοτεινή. Φοράω μόνο κόκκινο κραγιόν, ένα μαύρο eyeliner και mascara. Έχω το πιο βαρετό μακιγιάζ. Και με την κόρη μου έχουμε διαφορετική απόχρωση. Αλλά πλέον έχω καλλυντικά σε περίπτωση που θέλει κάποιος να παίξει», καταλήγει η ηθοποιός.

Τώρα θα μου πείτε κάθε γυναίκα στη θέση της τα ίδια θα έλεγε, αλλά και πάλι είναι πολύ θετικό το μήνυμα της.

Loading