Η Τζούλια της καρδιάς μας επέστρεψε! (pics)

Μπορεί ο «Τροχός της Τύχης» να… άλλαξε την Τζούλια Νόβα με την Ιωσηφίνα Τζουγανάκη, όμως αυτό δε σημαίνει ότι θα ξεχάσουμε έτσι εύκολα την ξανθιά καλλονή.

Είναι αρκετά διαφορετικές. Η μία μελαχρινή, η άλλη ξανθιά. Η Ιωσηφίνα πιο συμμετοχική στον Τροχό, η Τζούλια Νόβα πιο τυπική. Το στυλ της δεύτερης έκανε μεγαλύτερο κλικ από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε τηλεοπτικά – Και συνεχίζει να το κάνει με τις ινσταγκραμικές της αναρτήσεις.

Το ανδρικό κοινό αδημονεί να ξαναδεί την ξανθιά καλλονή σε κάποια καθημερινή εκπομπή  με το σκέρτσο κι αυτό το υποβλητικά αυστηρό της βλέμμα.

Δείτε τις σχετικές εικόνες:

View this post on Instagram

Train your mind to see the good in every situation ?

A post shared by Julia Nova (@julianova1) on

View this post on Instagram

?⬇️ Giveaway ⬇️? Κορίτσια μου σας έχω ένα υπέροχο δωράκι από μένα και την @theanotsampazi Μία από εσάς θα κερδίσει ? Δύο από τα αγαπημένα μου κραγιόν που φοράω καθημερινά και συχνά με ρωτάτε ποια είναι ? Μία παλέτα με υγιεινές και φυσικές αποχρώσεις για το πιο όμορφο καθημερινό και βραδινό μακιγιάζ ?Προϋποθέσεις Διαγωνισμου? 1.like(αρέσει ) στην φωτό 2.Follow( ακολουθήστε ) εμένα @julianova1 3.Follow(ακολουθήστε) @theanotsampazi 4.Σχόλιο με Tag 3 φίλες σας κάτω από τη φωτογραφία.( πχ @thina @julia @mariamar ) Η κλήρωση θα γίνει σε 10 μέρες! Καλή επιτυχία κορίτσια μου??????? #giveaway #makeup #lipstick #eyeshadow #greeneyes #pink #pinkballoons #barbie #blondehair #girls #smile

A post shared by Julia Nova (@julianova1) on

Δείτε επίσης: Εκτός Alter Ego η Πόπη Τσαπανίδου…

Loading