Η συγκλονιστική περιγραφή του Βρεττού για το τροχαίο ατύχημα (vid)

Η συγκλονιστική περιγραφή του Βρεττού για το ατύχημά του (vid)Πραγματικά συγκλονιστική είναι η περιγραφή του Ηλία Βρεττού για το πως συνέβη το τροχαίο ατύχημα που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο γνωστός τραγουδιστής περιέγραψε τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά το τρακάρισμα και μοιράστηκε τις σκέψεις του εκείνες τις κρίσιμες για τον ίδιο ώρες.

Φυσικά, ειδική αναφορά έκανε στην πίστη του στο Θεό, στον οποίο αναφέρθηκε τόσες και τόσες φορές στις δηλώσεις που έκανε μέσα από το νοσοκομείο.

«Είπα, τέλος!»

«Είδα ένα δέντρο να μου έρχεται στο πρόσωπο. Εκείνη τη στιγμή είπα τέλος», αναφέρει αρχικά ο Ηλίας Βρεττός και στη συνέχεια περιγράφει τι συνέβη:

«Μετά το μπαμ βρέθηκα σε μια πολύ περίεργη στάση μέσα στο αυτοκίνητο, εγκλωβισμένος, μη μπορώντας να κουνήσω ούτε χέρια, ούτε πόδια. Το δεξί μου χέρι ήταν εγκλωβισμένο στη ζώνη του αυτοκινήτου και δεν μπορούσα να το κουνήσω. Το έβλεπα σαν να ήταν το χέρι κάποιου άλλου και τα πόδια μου ήταν τεντωμένα πίσω, εγκλωβισμένα μέσα στις λαμαρίνες. Δεν μπορούσα να κινηθώ καθόλου» είπε, περιγράφοντας το πως συνέβη το τροχαίο.

Loading