Η Σπυροπούλου απαντά σε όσους λένε πως απέλυε κόσμο

Μετά την αποχώρηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από το Survivor ήταν πολλοί αυτοί που την κατηγόρησαν πως στο παρελθόν της απέλυε κόσμο στο κανάλι που εργαζόταν και πως αυτός ήταν ο λόγος που το τηλεοπτικό κοινό δεν την συμπαθούσε πραγματικά.

Κάθε άλλο από συμπαθητική παρουσία ανέφεραν πολλές τηλεπερσόνες πως ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Survivor. Παράλληλα, χαρακτήρισαν υποκριτικό το ύφος της και αποκάλυψαν σχετικά με το επαγγελματικό της παρελθόν πως εύκολα απέλυε κόσμο.

Η Σοφία Αλατζά από το Όλα Καλά, επικοινώνησε μαζί της και την ρώτησε για αυτό το γεγονός.

Η δημοσιογράφος είπε για την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την παρουσιάστρια: «Όταν της τα είπα, μου λέει ‘Είναι μια απότομη μετάβαση για μένα όλη αυτή, από τον Άγιο Δομίνικο στην Ελλάδα. Δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Θέλω να δω την οικογένειά μου’».

Και όσον αφορά τις απολύσεις είπε η Σπυροπούλου: «Είναι λίγο περίεργα αυτά που μου λες. Πάντως, εγώ εάν δεν δω ή αν δεν ακούσω, δεν πιστεύω τίποτα. Πιστεύω μόνο στα αυτιά μου και στα μάτια μου. Μου είπε, επίσης, ότι ακόμα κι αν ειπώθηκε κάτι ή αν έκανε κάποιο λάθος, δεν έγινε τίποτα ηθελημένα».

Loading