Η Μπεζαντάκου και ο βιτσιόζος που την παρακαλάει

Είναι γνωστό πως όλες οι διάσημες γυναίκες λαμβάνουν καθημερινά κολακευτικά μηνύματα από άντρες, άλλες φορές λίγο πιο προκλητικά. Η αλήθεια είναι, πως τα μηνύματα που εξομολογήθηκε πως έλαβε η Στέλλα Μπεζαντάκου από θαυμαστή της, μας έχουν εντυπωσιάσει. 

 Ο θαυμαστής της Μπεζαντάκου που έχει ξεπεράσει κάθε όριο

Αρχικά έλαβε ένα μήνυμα από ένα μυστήριο τύπο που της περιέγραφε ότι ψάχνει την «αφέντρα» (?) του που θα τον εξευτελίσει. Η τραγουδίστρια θεώρησε πως δεν χρειαζόταν να ασχοληθεί με το ζήτημα και απλά δεν του απάντησε.

Σύμφωνα με την espresso, όμως ο «επίδοξος εραστής» δεν σταμάτησε εκεί. Το δεύτερο μήνυμα που έλαβε απ’ αυτόν η Μπεζαντάκου ήταν πιο περιγραφικό: «Η θέση μου και η αξία μου είναι να σκουπίζω τα παπούτσια σας, κυρία μου. Είστε ανώτερή μου και το ξέρετε. Θα με σπάτε στο ξύλο με φάπες, με καρπαζιές, με κλοτσιές, με το μαστίγιο, κυρία. Είμαι το σκουπίδι σας, το υποπόδιό σας, το ξέρετε, κυρία…» και προσφέρθηκε να γίνει το δώρο της για τον Αγ. Βαλεντίνο.

Στο επόμενο του μήνυμα εξακολουθούσε χωρίς να λαμβάνει κάποια θετική απάντηση να προσπαθεί να την πείσει: «Δεν έχω καμία αξία μπροστά σας, παρά μόνο για να σκουπίζω τις σόλες των παπουτσιών σας, είμαι ένα μηδενικό, ένας αρσενικός σκλάβος που πιστεύει στη θηλυκή υπεροχή και υποστηρίζει την παγκόσμια μητριαρχία».

Η απάντηση της Μπεζαντάκου

Αφού δεν σταμάτησε μόνος του κάτι που εκνεύρισε την τραγουδίστρια αποφάσισε πριν τον μπλοκάρει, να του στείλει ένα μήνυμα που του εξηγούσε ότι είναι ευτυχισμένη με το σύζυγο της και δεν την κολακεύουν οι συγκεκριμένοι χαρακτηρισμοί.

Loading