Η Μαρίνα Τσιντικίδου σε σπάνια δημόσια εμφάνιση (pics)

«Μάγεψε» ολόκληρη την Ελλάδα, όταν με διαβατήριο την ομορφιά της, η Μαρίνα Τσιντικίδου εξελέγη Σταρ Ελλάς στα 21 της χρόνια.

Μετά την επιτυχία αυτή, ένας νέος κόσμος ανοίχτηκε μπροστά της. Το 1992 παρουσίασε στον ΑΝΤ1 την εκπομπή «Candit Camera» παρέα με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο. Ακολούθησε η παρουσίαση της εκπομπής, «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό» στο πλευρό του Ανδρέα Μικρούτσικου ένα χρόνο μετά, ενώ μετρά πολλές συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές και διαφημίσεις.

Μακριά από τα φώτα σήμερα

Σήμερα, η Μαρίνα Τσιντικίδου ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γεγονός που μάλλον την ικανοποιεί, αφού αυτό ήταν κάτι που επιζητούσε και η ίδια.

«Αυτή τη στιγμή, ασχολούμαι με την κηποτεχνία, την αρχιτεκτονική τοπίου, την λαχανοκομία. Και αυτή είναι μια μάθηση που μπορεί να μας οδηγήσει σε διαφορετική κατεύθυνση. Πέρασα κάποια δύσκολα χρόνια. Το λέω γιατί είμαι σίγουρη ότι πάρα πολλοί άνθρωποι αισθάνονται έτσι ή θα αισθανθούν έτσι: αυτό που δεν μπορείς να βρεις χαρά πουθενά, που συνεχώς φοβάσαι και ανησυχείς χωρίς να ξέρεις γιατί», ανέφερε μεταξύ άλλων σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη στην εκπομπή «Εδώ» στον ΣΚΑΙ.

Loading