Βγήκαν… τα μαχαίρια στο MasterChef! (vd)

Η επιστροφή των παικτών που είχαν αποχωρήσει από το παιχνίδι μαγειρικής έφερε μεγάλη αναστάτωση στους διαγωνιζόμενους που βρίσκονταν ακόμα στο σπίτι του MasterChef. Στο χθεσινό επεισόδιο που αντιμέτωποι για αποχώρηση ήταν ο Τιμολέων, ο Βασίλης και η Μάγκυ βγήκαν… τα μαχαίρια.

Στη χθεσινή αναμέτρηση ηττημένος βγήκε ο Βασίλης με το πιάτο του να υστερεί σε βαθμολογία από του Τιμολέοντα και της Μάγκυς. Αφού, επέστρεψε στο σπίτι ο Τιμολέων θεώρησε απαραίτητο να αναφερθεί στη συμπεριφορά των υπόλοιπων παικτών απέναντι του και συγκεκριμένα στου Σάββα.

Ο Τιμολέων πίστευε και το εξέφρασε ανοιχτά ότι ο συμπαίκτης του ο Σάββας ήθελε την αποχώρηση του και έστρεψε και τους υπόλοιπους εναντίον του:

«Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι ντρέπομαι που όλος ο εξώστης ήταν πάνω από τον Βασίλη. Ήρθε μόνο ο Συμεωνίδης σε μένα, στη Μάγκυ δεν πήγε κανένας… Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι υπάρχουν άτομα που δεν με θέλουν μέσα στο παιχνίδι», αναφέρει με θυμό ο Τιμολέων.

«Την επόμενη φορά που θα δείξεις εμένα, θα είσαι σίγουρος ότι ήμουν εγώ», του απάντησε εκνευρισμένος ο Σάββας και απαίτησε να του ζητήσει συγγνώμη κάτι που δεν έγινε ποτέ. Το αποτέλεσμα ήταν να τον αποκαλέσει «κότα».

Ο Τιμολέων συνέχισε τις κατηγορίες λέγοντας πως η Ηλέκτρα παραμένει στο παιχνίδι εξαιτίας του καθώς είναι ανίδεη:

«Εσύ Ηλέκτρα μη μιλάς γιατί είσαι εξαιτίας μου στο διαγωνισμό. Δεν ξέρεις να ξεχωρίζεις ξερό κρεμμύδι από φρέσκο».

Στο τέλος φαίνεται να τα βρήκαν όλοι μεταξύ τους και τα έβαλαν με τη Γωγώ για την οποία θεωρούν πως τους «ανακατεύει».

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Δείτε τον επικό καβγά σε 2 μέρη:

Loading