Η μάνα της Ματσούκα ξεσπά: «Γράφουν ψέματα για το τροχαίο» (vd)

Τροχαίο ατύχημα την Παρασκευή το βράδυ είχε η ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα με τις πληροφορίες να λένε πως προσπάθησε να διαφύγει για να γλιτώσει την ποινή που θα της επιβληθεί καθώς δεν ήταν ασφαλισμένο το αυτοκίνητο της. Η μάνα της ηθοποιού ισχυρίζεται στην κάμερα μεσημεριανής εκπομπής πως όσα γράφτηκαν για το τροχαίο είναι ψέματα.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της μητέρας της Δήμητρας Ματσούκα  στο Tatiana Live η ηθοποιός ήταν παρκαρισμένη και δεν προκάλεσε το ατύχημα η ίδια. Αντίθετα, το αυτοκίνητο με το οποίο φέρεται να συγκρούστηκε, έστριψε πολύ γρήγορα, μη υπολογίζοντας την ηθοποιό που βρισκόταν με την πόρτα του αυτοκινήτου ανοιχτή, όπως τονίζει μάλιστα, λίγο έλειψε να την τραυματίσει.

«Ευτυχώς υπάρχουν μάρτυρες. Δεν πρόλαβε να κλείσει την πόρτα» και προσθέτει: «Με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει: ‘Μαμά πήγαινε να δώσεις τα στοιχεία μου. Πήγαν να με σκοτώσουν!’ και έκλαιγε», σχολιάζει η μάνα της ηθοποιού.

Σχετικά, με την απομάκρυνση της από το χώρο του ατυχήματος αναφέρει πως βιαζόταν να πάει στην παράσταση που συμμετέχει στο θέατρο και είχε ενημερώσει για το συγκεκριμένο ζήτημα και την άλλη οδηγό του οχήματος.

Η άλλη πλευρά αναφέρει πως η Δήμητρα Ματσούκα ήταν παρκαρισμένη σε ράμπα αναπήρων και το αυτοκίνητο της μεταφέρθηκε με γερανό στην τροχαίο καθώς ήταν ανασφάλιστο. Επιπρόσθετα, η ευθύνη του ατυχήματος σύμφωνα πάντα με την άλλη οδηγό, ανήκει στην ηθοποιό που άνοιξε απότομα την πόρτα του αυτοκινήτου καθώς έστριβε η άλλη οδηγός.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή:

Loading