Η ημίγυμνη Halle Berry έριξε το instagram! (pic)

Ούτε 24ωρες δεν χρειάστηκε για να κάνει πάταγο στο instagram η Halle Berry με την αισθησιακή ημίγυμνη φωτογραφία της. H 51χρονη ηθοποιός τα… σπάει!

Έχουμε αναφερθεί και παλιότερα στο γεγονός πως η Berry όσο μεγαλώνει γίνεται και πιο σέξι. Η ηθοποιός με κάθε της φωτογραφία τραβάει τα βλέμματα πάνω της.

Αυτή τη φορά ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία στην οποία φοράει ένα διάφανο λευκό μπλουζάκι από το οποίο διαγράφεται το καλοσχηματισμένο της στήθος. Η ημίγυμνη Halle Berry έχει πάρει περισσότερα από 240.000 likes μέσα σε 14 ώρες.

Η ηθοποιός τρέφεται υγιεινά και ασχολείται πολλές ώρες με τη γυμναστική. Παλιότερα για τη διατροφή της αποκάλυψε πως ακολουθεί την κετογονική δίαιτα η οποία είναι πλούσια σε καλό λίπος, μέτρια σε πρωτεΐνες και χαμηλή σε υδατάνθρακες.

Ουσιαστικά τρώει αρκετά ξηρούς καρπούς, αβοκάντο, ψάρια και λάδι. Αποφεύγει το ρύζι, τα ζυμαρικά, τα γλυκά και γενικά τη ζάχαρη. Αυτό είναι ένα από τα μυστικά της.

Ο αθλητισμός όμως είναι που κρατάει την Halle Berry σ’ αυτήν την άψογη φόρμα. Αγαπημένα της αθλήματα το μποξ αλλά και η γιόγκα.

Δείτε την φωτογραφία της:

Loading