Η αλλαγή στο σώμα της Αλεξανδράκη που μπέρδεψε το κοινό! (pic)

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη τα τελευταία χρόνια δεν θύμιζε σε τίποτα το κορίτσι που συστήθηκε στο κοινό στο πρώτο «Next Top Model».

Διαβάστε εδώ την ανάλυση και την πρόταση της αναμέτρησης Λίβερπουλ – Πόρτο (09/04)

Μέσα στο ριάλιτι μόδας, δεν ήταν λίγες οι φορές που οι κριτές είχαν κάνει συστάσεις στη Δήμητρα Αλεξανδράκη για τα κιλά της, χαρακτηρίζοντας τη ως μοντέλο ανδρικού περιοδικού. Η ίδια, τα τελευταία χρόνια είχε μείνει σταθερή σε ότι αφορά στο βάρος της, με την όψη της να είναι ιδιαιτέρως λεπτή. Μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από τα γυρίσματα του «Nomads», η Δήμητρα μοιάζει να έχει αδυνατίσει κι άλλο.

Για την ακρίβεια, οι καμπύλες της έχουν σχεδόν εξαφανιστεί, γεγονός που μάλλον δυσαρέστησε το ανδρικό κοινό.

Δείτε τις εικόνες και θα καταλάβετε:

View this post on Instagram

« Η ζωή είναι πολύ μικρή για χάλια καφέ και για να κλαις για άντρες που δεν νοιάζονται για σένα» ??‍♀️ Απολαύστε την κάθε στιγμή σας με καλή παρέα αλλά φυσικά και με καλό καφεδάκι ☕️ ______________________________ @artisticaffe ______________________________ Photographer: @giannis_tzitzas MUA/ Hairstylish: @emmanouela_make_up_artist Dress : @emiliopucci Shoes : @casadeiofficial _______________________________ Ευχαριστώ πολύ θερμά το @su___casa για την υπέροχη φιλοξενία ♥️

A post shared by Δήμητρα Αλεξανδράκη (@dimitraalexandraki1) on

Δείτε επίσης: Η Τούνη μας δείχνει τι… δεν φοράει όταν βγαίνει από το μπάνιο! (pic)

Loading