Εσπευσμένα στο χειρουργείο ο Κώστας Ευριπιώτης

Σε επέμβαση στο κεφάλι υποβλήθηκε ο Κώστας Ευριπιώτης, μετά το ξαφνικό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, ο ηθοποιός ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου «Αθηνά», με την πετυχημένη παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης», όταν ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας τον οδήγησε επειγόντως στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, υποβλήθηκε εσπευσμένα σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι και πλέον βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης, παραμένοντας στο νοσοκομείο.

Οι στιγμές αγωνίας που έζησε ο Κώστας Ευριπιώτης

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και τις στιγμές αγωνίας που βίωσε ο γνωστός ηθοποιός μίλησε πηγή στην εφημερίδα:

«Στις πρόβες άρχισε να φαίνεται πως κάτι δεν πήγαινε καλά, αφού είχε έντονους πονοκεφάλους και ξεχνούσε τα λόγια του ρόλου του. Έτσι χρειάστηκε να πάει στον γιατρό να δει τι συμβαίνει. Δυστυχώς η κατάσταση της υγείας του ήταν τέτοια που έπρεπε να νοσηλευτεί και αμέσως να χειρουργηθεί. Καταλαβαίνετε ότι όταν συμβαίνουν τέτοια ξαφνικά με την υγεία μας, η αγωνία όλων φτάνει στο ζενίθ. Κι αυτό που μετράει πλέον δεν είναι η δουλειά, αλλά το πως θα ξεπεραστεί το πρόβλημα. Ο Κώστας είναι παλικάρι».

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, η επέμβαση πήγε καλά, αλλά ο Κώστας Ευριπιώτης θα χρειαστεί να παραμείνει για ένα διάστημα στο νοσοκομείο, πριν συνεχίσει την αποθεραπεία του στο σπίτι.

Loading