Εξαιτίας ενός γείτονα φεύγει από το σπίτι της η Jennifer Aniston!

Η Jennifer Aniston εδώ και καιρό είναι γνωστό πως έμενε σπάνια στο σπίτι που έχουν με τον Justin Theroux στη Ν. Υόρκη. Άλλοι απέδιδαν το συγκεκριμένο γεγονός σε χωρισμό του ζευγαριού και άλλοι σε επαγγελματικούς λόγους. Τον πραγματικό λόγο δεν το φανταζόταν κανείς.

Ο περίεργος γείτονας της Aniston

Σύμφωνα με τα ξένα ειδησεογραφικά ο λόγος που δεν θέλει να βρίσκεται στο σπίτι της στη Ν. Υόρκη η πετυχημένη ηθοποιός δεν είναι ο γάμος της ούτε οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις, αλλά ένας γείτονας.

Ο Norman Resnicow ο ηλικιωμένος γείτονας της Aniston και του Theroux είναι αδιάκριτος και τους παρακολουθεί, όπως έχει καταγγείλει μάλιστα το ζευγάρι στην αστυνομία. Αυτό στην Ελλάδα είναι ο ορισμός του γείτονα βέβαια να σχολιάσουμε, αλλά σίγουρα είναι πολύ ενοχλητικό, ειδικά αν είσαι διάσημος.

Θα χωρίσουν Jennifer και Justin;

Το συγκεκριμένο γεγονός με το γείτονα δημιουργεί πρόβλημα και στη σχέση του ζευγαριού. Η Aniston αρνείται να παραμείνει στο συγκεκριμένο σπίτι στη Ν. Υόρκη κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνο τον Theroux.

Aniston

«Όλο αυτό προκαλεί τεράστια ένταση ανάμεσα τους και η Jennifer σπάνια ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη πλέον. Είναι ένα απίστευτα κλειστό άτομο και σιχαίνεται το συναίσθημα του ότι κάποιος την παρακολουθεί», αναφέρει πηγή στο Grazia

Loading