Μπορεί να σε ενοχλήσει ο τρόπος που κοιμίζει την κόρη της η Kristen Bell!

Η ηθοποιός Kristen Bell αποκάλυψε τον ανορθόδοξο τρόπο που κοιμίζει την κόρη της, ο οποίος έχει ενοχλήσει αρκετές μαμάδες.  

Η 37χρονη που ανάγκασε στο παρελθόν τον άντρα της να τη θηλάσει καθώς υπέφερε από μαστίτιδα, είχε προκαλέσει και πάλι ποικίλες αντιδράσεις, τώρα μας ενημερώνει για τον τρόπο που επέλεξε να κοιμίζει την ατίθαση κόρη της.

Η κόρη της Kristen Bell είναι στην ηλικία των τριών και δυσκολεύεται με το κομμάτι του ύπνου. Αντί λοιπόν να κοιμηθεί προσπαθεί να αποσπάσει την προσοχή των γονιών της κάνοντας διάφορες σκανδαλιές.

«Η κόρη μου δεν θέλει με τίποτα να κοιμηθεί εδώ και εννιά μήνες. Κάθε φορά που την βάζουμε να κοιμηθεί, ανάβει τα φώτα και ενοχλεί την 4χρονη αδελφή της. Θα μετακινησει τα έπιπλα του δωματίου της και θα χτυπάει με παιχνίδια την πόρτα του δωματίου», αναφέρει η ηθοποιός.

Για να της επιβληθεί η Kristen Bell βρήκε ένα τρόπο που έχει ενοχλήσει πολλούς γονείς: «Ετσι αποφασίσαμε με τον άντρα μου να κλειδώνουμε την πόρτα και να τους λέμε ‘Σας αγαπάμε, θα μιλήσουμε το πρωί, αλλά τώρα είναι ώρα για ύπνο’. Και μετά από περίπου δέκα λεπτά θα χαλαρώσει. Τότε, πριν πάμε για ύπνο, ξεκλειδώνουμε προφανώς», σημειώνει η Kristen Bell.

Loading