Εγκατέλειψε τη χώρα λόγω απειλών που προκάλεσε μια selfie η οικογένεια της miss Iraq

Να εγκαταλείψει την χώρα της αναγκάστηκε η οικογένεια της Sarah Idan, miss Iraq μετά τη selfie που ανέβασε η ίδια με την miss Israel Adar Gandelsman στο instagram της.

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού ομορφιάς για την ομορφότερη γυναίκα της Υφηλίου, οι δύο κοπέλες βγήκαν μια φωτογραφία η οποία αναρτήθηκε και από τις δυο με λεζάντα «Ειρήνη και αγάπη από τη miss Iraq και την miss Israel».

Οι δύο κοπέλες συγκέντρωσαν χιλιάδες likes, αλλά και αρνητικά σχόλια.

Μετά από απειλές που δέχτηκε η οικογένεια της καλλονής από το Iraq αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την πατρίδα της, όπως επιβεβαίωσε και η ίδια με στη βρετανική εφημερίδα the Independent.

Φυσικά η κοπέλα δεν αναφέρθηκε στην τοποθεσία που βρίσκεται η οικογένεια της, ούτε για πόσο διάστημα θα παραμείνει κρυμμένη. Μεγάλες αντιδράσεις προκάλεσαν και οι φωτογραφίες της κοπέλας με μαγιό…

«Αυτά τα δύο πράγματα δημιούργησαν μπελάδες για αυτήν στη χώρα της, όπου ορισμένοι εξαπέλυσαν απειλές εναντίον της και της οικογένειάς της, ότι δηλαδή εάν δεν επέστρεφε στο Ιράκ και δεν κατέβαζε τις φωτογραφίες θα της αφαιρούσαν τον τίτλο και θα την σκότωναν» ανέφερε η miss Israel σε τηλεοπτική εκπομπή

Καμία φωτογραφία δεν έχει κατεβάσει η Sarah Idan προς το παρόν από τα κοινωνικά δίκτυα όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω, αντίθετα απάντησε στα αραβικά μέσω ανάρτηση της.

Loading

Αφήστε μια απάντηση