Γεωργάκη: «Ήμουν η Μαρία του Παντελή, αλλά σήμερα είμαι η Μαρία του Αλέξανδρου»

Η Μαρία Γεωργάκη γνωρίζουμε όλοι πως ήταν ο λόγος που ο Παντελής Παντελίδης εκφραζόταν μέσα από τα τραγούδια του. Πως γνωρίστηκαν όμως;

«Ημασταν σε ένα μαγαζί από τα μέρη του και γνωριστήκαμε μέσω φίλων. Βρήκε το Facebook μου και έστειλε μήνυμα. Δεν ήμασταν από την αρχή μαζί, υπήρχε ένα πολύ όμορφο φλερτ. Με κυνήγησε πολύ, πάρα πολύ! Ηταν άνδρας-κυνηγός. Λάτρευε το γυναικείο φύλο. Είχαμε, όμως, διάρκεια, δεν ήταν αυτό που λέμε της μιας βραδιάς. Από τον Αύγουστο του 2011 ουσιαστικά ήμασταν μαζί», αναφέρει στο Πρώτο Θέμα η πρώην του Παντελίδη.

Παντελίδη

Πριν γίνει το μοιραίο δυστύχημα που στοίχησε τη ζωή του Παντελίδη οι δυο τους μιλούσαν στο τηλέφωνο. «Είναι πάρα πολύ γοητευτικό να γράφει κάποιος τραγούδια για σένα», λέει χωρίς να αναφέρει ποια τραγούδια της αφιέρωσε ο Παντελής.

Ο άντρας που θα παντρευτεί η Γεωργάκη

Τον Αλέξανδρο τον αρραβωνιαστικό της τον γνώρισε λίγο πριν το δυστύχημα του Παντελίδη, ο οποίος της στάθηκε όλο αυτό το διάστημα.

«Έπαιρνα χάπια όλο αυτό το διάστημα, δεν ντρέπομαι να το πω, καθώς είχα κρίσεις πανικού και πεταγόμουν μέσα στον ύπνο μου. Και ο Αλέξανδρος ήταν δίπλα μου σε όλα, όταν ξύπναγα, όταν ούρλιαζα, και μου κρατούσε το χέρι πάντα. Να φωνάζω αλλουνού το όνομα και με άλλον να ξυπνάω; Νομίζω ότι κανείς άλλος στη θέση του δεν θα το έκανε αυτό. Μάλιστα και ο ίδιος ήταν φαν του Παντελή. Και ένας από τους λόγους που αποφάσισα να μιλήσω ήταν ο Αλέξανδρος.

Είναι άδικο για εκείνον να πατάνε ορισμένοι για μερικά views σε ένα δαχτυλίδι που μου πρόσφερε και πάμε για γάμο και να αναφέρουν έναν άλλον άνθρωπο (τον Παντελίδη) που δεν είναι αυτή τη στιγμή εδώ και που ξέρω ότι θα με ήθελε πολύ ευτυχισμένη. Ήμουν η Μαρία του Παντελή, αλλά σήμερα είμαι η Μαρία του Αλέξανδρου».

Loading