Βαλαβάνη: «Τη μαμά του Κωνσταντίνου θα τη λέω ‘μανούλα’»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ενώ απαντούσε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τη σχέση της αναφέρθηκε και στη μαμά του Κωνσταντίνου Βασάλου. Η Ευρυδίκη παραδέχτηκε πως αν τα πράγματα πάνε καλά με τον σύντροφο της θα αρχίσει φωνάζει την Αλίκη, «μανούλα».

Για τον τρόπο που κοιμάται δίπλα στον Κωνσταντίνο Βασάλο μίλησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αλλά και για το γεγονός πως ο Κωνσταντίνος με τη μανούλα του είναι το καλύτερο κοινό της στο Dancing With The Stars.

«Μετά το παιχνίδι, επειδή το σανίδι ήταν δύσκολο για να προσαρμοστούμε, εμένα με βόλευε να κοιμάμαι ανάσκελα και μου έχει μείνει συνήθεια. Γιατί δεν πονούσα… Αν δεν σταυρώσω μόνη μου τα χέρια μου, μου τα σταυρώνει ο Κωνσταντίνος. Γενικότερα, δεν θέλω να καταπιέζομαι στον ύπνο. Θέλω ο καθένας να έχει τον χώρο του. Ξεκινάμε αγκαλίτσα, αλλά μετά καταλήγουμε ο καθένας μόνος του», αποκάλυψε για τον τρόπο που κοιμάται.

Σε ότι αφορά τη μαμά του Κωνσταντίνου Βασάλου η Βαλαβάνη είπε: «Η Αλίκη όποτε μπορεί έρχεται (στο πλατό του Dancing With The Stars). Πώς να την πω μαμά; Πεθερά; Αν θέλει και πάει καλά θα την πω και πεθερά. Μανούλα θα την πω!».

Δείτε το βίντεο:

Loading