Βίκυ Κάβουρα: Ο απόλυτος καλοκαιρινός πειρασμός (pics)

Η Βίκυ Κάβουρα, αποτελεί την γυναίκα πακέτο «τα έχω όλα», κάτι που επιβεβαιώνει και η ίδια συνεχώς με τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στα social media.

Πρόκειται για ένα κορίτσι σπάνιας ομορφιάς, με ιδιαίτερη ομορφιά, σεξαπίλ και… τύπο. Η Βίκυ, έχει -και με το δίκιο της- όλο το πακέτο της ελκυστικής γυναίκας.

Το καλοκαίρι τελειώνει κι το αντρικό κοινό έχει κάθε λόγο να στεναχωριέται, μιας και από εδώ και πέρα θα… λιγοστεύουν οι φωτογραφίες με μαγιό, μπικίνι κλπ.

Ένας από τους χιλιάδες λόγους είναι πως θα πάψουν και οι καλοκαιρινές εξορμήσεις της Βίκυς Κάβουρα, τις οποίες συχνά-πυκνά μοιράζεται μαζί μας μέσω του Instagram.

Πριν πείτε λοιπόν «Καλό χειμώνα», απολαύστε:

View this post on Instagram

Κορίτσια μου!!το δερματακι μας χρειάζεται ιδιαίτερη περιποίηση τώρα το καλοκαίρι ..για να διατηρήσεις το μαύρισμα σου πρέπει να ενυδατωνεσαι ..εγώ επιλέγω τον πιο απολαυστικό τρόπο @kyklos_by_elena_lenou λαδακι σώματος για πλήρη ανακούφιση από τον ήλιο κ ενυδάτωση για νεανικό δέρμα !Α! Ξέχασα..κ με το πιο γυναικείο άρωμα που έχω βάλει στο σώμα μου ..θελω να το γνωρίσετε θελω να το αγαπήσετε ? #kyklos #myskintip #mytips #summertips #bodyoil #skincare #actress #naturalinsta #naturalcare #vickykavoura #naturalbodycare #? #? #?

A post shared by Vicky (@kavouravicky_official) on

View this post on Instagram

Feel….. ? #sun #sea #?? #⚓️ #august

A post shared by Vicky (@kavouravicky_official) on

Δείτε επίσης: Αγγελική Ηλιάδη: «Κολάζει» το νέο, juicy κορμί της (pics)

Loading