Αν σου αρέσει ο γυμνός σου εαυτός… σου βρήκαμε δουλειά!

Μια δουλειά που σίγουρα δεν έχεις φανταστεί υπόσχεται να σου χαρίσει ειδησεογραφικό κανάλι, με βασική προϋπόθεση να σου αρέσει ο γυμνός εαυτός σου – εντάξει, να αρέσει και σ’ αυτούς- και να έχεις ευφράδεια λόγου.

Η καναδική ιστοσελίδα nakednews.com ψάχνει νέα ταλέντα για την παρουσίαση των ειδήσεων της. Αν αυτή είναι η δουλειά που πάντα έψαχνες, αρκεί να στείλεις βιογραφικό και ένα 30 δευτερολέπτων βίντεο που θα παρουσιάζεις κάποιο ζήτημα της επικαιρότητας γυμνός.

Ο Λούκας Τάιλερ, παραγωγός του καναδέζικου site nakednews.com ανέφερε: «Θέλουμε να επεκτείνουμε την ομάδα μας με νέους παρουσιαστές και δημοσιογράφους για τις καθημερινές εκπομπές αλλά και για τα Σαββατοκύριακα. Μας ενδιαφέρει αν βρούμε φρέσκα πρόσωπα που θα ήθελαν την μοναδική ευκαιρία να εμφανιστούν σε κάποια εκπομπή μας και ίσως να ξεκινήσουν μια καριέρα στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας»

Το βίντεο και το βιογραφικό σου έχεις το δικαίωμα να τα υποβάλλεις έως 30 Ιουνίου στους λογαριασμούς του καναλιού στα social media ή στο site. Προσοχή! Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος…

Καλή επιτυχία!

Loading