«Ανάσα του Διαβόλου» ή αλλιώς το πιο καυτερό παγωτό στο κόσμο!

Διεθνή φήμη φαίνεται πως απέκτησε ένα παγωτατζίδικο στην Γλασκόβη, τη μεγαλύτερη πόλη της Σκωτίας. Ο λόγος; στις γεύσεις που διαθέτει το κατάστημα, μπορείς να βρεις την «Ανάσα του Διαβόλου», την πιο καυτερή γεύση παγωτού στο κόσμο!

Πρόκειται για το παγωτατζίδικο Aldwych Cafe and Ice Cream Parlor, το οποίο λάνσαρε αυτό το προϊόν, λίγο πριν από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Το παγωτό μπορεί να ξεγελάει λόγω του χρώματος, το οποίο είναι ροζ, ωστόσο πρόκειται για ένα υπερβολικά καυτερό γλυκό.

Αυτό που περιέχει και το κάνει ξεχωριστό δεν είναι άλλο από τις περίφημες, υπερβολικά καυτερές πιπεριές, γνωστές και ως California Reaper.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός, πως είναι 100 φορές πιο καυτερές από τις χαλαπένιο. Όσοι αγαπούν το μεξικάνικο ή το Tex-Mex μπορούν να φανταστούν τι σημαίνει 100 φορές πιο καυτερές από τις χαλαπένιο. Γι’ αυτόν τον λόγο όταν η «Ανάσα» έκανε το ντεμπούτο της, οι πελάτες έπρεπε να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση πριν δοκιμάσουν.

Ο αδελφός του ιδιοκτήτη του Aldwych Cafe περιγράφει την «Ανάσα» ως «μια θερμοπυρηνική έκρηξη στο στόμα σου». Ο ιδιοκτήτης, όμως, διευκρινίζει ότι είναι παλιά οικογενειακή συνταγή από την Ιταλία. Και γι’ αυτόν το λόγο μπορείς να τη γευθείς μόνο στο Aldwych Cafe and Ice Cream Parlor στη Γλασκόβη. Αλλά μόνον αν είσαι άνω των 18.

Loading