Η αντίδραση του Παπαγιάννη στην απόλυσή του (pics)

Μετά το περιστατικό βίας και τις εκατέρωθεν μηνύσεις των δύο ηθοποιών, η Βάσια Παναγοπούλου αποφάσισε να απολύσει τον Μάνο Παπαγιάννη.

Στο θέατρο Χυτήριο  πλέον το ρόλο του ηθοποιού στην παράσταση Πετάει Πετάει ανέλαβε ο Σωτήρης Καλυβάτσης, αφού δεν βρέθηκε κάποια άλλη συμβιβαστική λύση.

Η αντίδραση του Παπαγιάννη

Δεν θα μπορούσε να μην εκφράσει την άποψη του σε αυτήν την απόφαση του θεάτρου να τον απομακρύνει, ο Μάνος Παπαγιάννης και θέλησε μάλιστα να τη μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram.

«Κάνε ένα ντους στο κλείσιμο της ημέρας. Πιες ένα ποτήρι νερό. Κάνε το δωμάτιο σκοτεινό. Ξάπλωσε και κλείσε τα μάτια σου. Άκου την ησυχία. Άκου την καρδιά σου. Ακόμα χτυπάει. Ακόμα παλεύει. Τα κατάφερες μετά από όλα αυτά. Τα κατάφερες ακόμα μια μέρα. Τα πήγες μια χαρά», λέει η εικόνα που πόσταρε ο ηθοποιός

Να πούμε πως μέσα από τη συγκεκριμένη ανάρτηση ο Παπαγιάννης έλαβε θετικά μηνύματα από τον κόσμο αλλά και πολλά όχι και τόσο ευχάριστα, κάτι που ήταν εύλογο καθώς το συγκεκριμένο γεγονός έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες.

Αυτή είναι η ανάρτηση του:

Loading